Lise Yorum ve Soruları Sınav Stresi! Yardımcı olun lütfen :(

Lovaticon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2013
44
0
86
Kocaeli
Merhaba kızlarr... Ne zamandır içim içimi yiyor, stresten uyuyamıyorum, uyuduğum zamanlarda da kabus görüyorum. Rahat yok bana. Çok stresliyim sınav yüzünden. Çalışıyorum, ama yeterince çalışmadığımı düşünüp bir daha çalışmaya başlıyorum, ama bu seferde kafam almıyor. Deneme sınavı uyguluyorum kendime, yanlışlarım çıkınca kızıyorum kendime, üzülüyorum. ''Ben başaramayacağım, hayatım berbat olacak'' diyorum kendime. Of ne yapacağım ben? Sınavıma 1 sene bile kalmadı artık yolun sonuna geliyorum. Çok kötüyüm. Yardımcı olun lütfen? Sıkılmadan nasıl çalışabilir, neler yapabilirim??

Tatlim ben lise ikinci sinifa gectim anlasilan sen SBS sinavina hazirlaniyorsun...Endiselenme benim derslerim iyi degildi suan duz lisedeyim ama.derslerim cok duzeldi illa super bir okula gitmene gerek yok onemli olan universite ve her sey sana bagli guven kendine Tabi ki iyi bir lise kazansan senin icin super olur ama korkma rahat olursan ve calisirsan problem olmaz...

her şeyden önce rahat olmalısın. 12. sınıf olmak çok ağır bir yük ama bir sürü inşa bunu başarabiliyorsa sen de rahatlıkla başarabilirsin. ayrıca stres olmanda normal ama bunu atlatmayı başarabilirsin. ilk önce her konunun ana hatlarını öğrenerek ortalamanın üstüne çıkabilirsin ve iyi bir puan alabilirsin. daha sonra kendi branşının detaylarını da öğrenip iyi bir üniversite kazanabilirsin.
en önemlisi kendine inanmak ve stresi en aza indirmek. umarım istediğin üniversiteyi kazanırsın ve başarılı olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…