- Konu Sahibi GazozGofret
merhabalar kızlar . seneye sınava gireceğim. ama şuan nereden hangi konudan başlayacağımı bilmiyorum. bu yazı iyi değerlendirmem gerek ama nasıl bir program yapmalıyım bi fikrim yok yani eksiğim sadece matemetikten var birde divan edebiyatını tekrar etmeliyim öğretmenlerimde cumhuriyet edebiyatına da çalışın bu yaz dediler. mat1 mat 2 ve divan ed. ile cumhuriyet ed. çalışmayı düşünüyorum bu yaz ama nasıl bi program yapmalıyım günde kaç saat ... bunlar soru işareti kafamda deneyimli olanlar yardım edebilir mi ? dersanem 15 ağustosta başlıyor bu arada...
sınav sürekli rüyama giriyor. haftada en az bir kere sınav oluyorum rüyamda ya kendime güvenip şu stresi yenmek istiyorum rahat kafayla çalışırsam daha çok verim alabilirim bunun farkındayım.
öte yandan ne istediğim konusunda kafam sürekli karışıyor. kesin bişey var sosyoloji ve psikoloji çok istiyorum ama olmazsa diyorum ki okul öncesi öğr. mi yazsam .. sonra tekrar vazgeçiyorum sınıf öğr. yada pdr diyorum yani bi türlü karar veremiyorum tam hedefimi oluşturdum diyorum hoooop kafam gene karışıyor. çıkmazdayım anlayacağınız ...
sınav sürekli rüyama giriyor. haftada en az bir kere sınav oluyorum rüyamda ya kendime güvenip şu stresi yenmek istiyorum rahat kafayla çalışırsam daha çok verim alabilirim bunun farkındayım.
öte yandan ne istediğim konusunda kafam sürekli karışıyor. kesin bişey var sosyoloji ve psikoloji çok istiyorum ama olmazsa diyorum ki okul öncesi öğr. mi yazsam .. sonra tekrar vazgeçiyorum sınıf öğr. yada pdr diyorum yani bi türlü karar veremiyorum tam hedefimi oluşturdum diyorum hoooop kafam gene karışıyor. çıkmazdayım anlayacağınız ...
Son düzenleme: