- 17 Aralık 2015
- 760
- 2.627
- Konu Sahibi Hayatmacerasi
Hayırlı günler herkese, herkesin sıkıntısı kendisine önemlidir ya benimki de öyle kiminize göre sıkıntı bile değildir belki ama ben bu durumdan rahatsızım. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Liseden mezun oldum bikac yıl önce. Şuan universite sınavına hazirlaniyorum. Suana kadar sinava girdim gecmis yillarda da ama calismayi hep yarida birakmistim. Bu yıl başlarken kendime ve aileme bi söz verdim yarıda bırakmayacağım devam edecegim diye. Su ana kadar evde kendi imkanlarimla hazırlanmaya devam ettim. Özel ders ya da etüt yerleri gibi bi yere gitmiyorum ama dersleri anlama konusunda çok sıkıntım yok internetten dinliyorum bi şekilde hallediliyor. Ama bi yerden sonra artık çok sıkıldım masaya oturamiyorum calismak için, günlerim bomboş geçiyor. Motive olmak için ne yapabilirim, tekrar nasıl devam edebilirim? Bazen bırakmak istiyorum ne olursa olsun puanın yettiği bi bölüme giderim diyorum ama ileride yapacağım meslekte mutlu olmak istiyorum hayallerime ulaşmış olmak istiyorum. Geçmişteki basarisizliklarimdan dolayı ozguvenim pek yok. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim?
Saçma bi dert gibi görünebilir kiminize ama dediğim gibi benim icin önemli bi konu.
Saçma bi dert gibi görünebilir kiminize ama dediğim gibi benim icin önemli bi konu.