- 1 Ocak 2016
- 1.431
- 945
- 123
- Konu Sahibi Posta treni
-
Bozuk plak gibi resmen hadi diyeceğim kendi çocuğuyla yaşıt olsa tmm.ojadar araştırmasına gerek yokHiçde yanlış değil
O na ne sizin çocuğunuzdan?
İsterseniz zaten söylersiniz devamlı sormak ne
İyi de size ne ki başkasının çocuğunun nereyi kazandığından ne diye anlatıyor, arkadaşınızın çok bol vakti var anlaşılan milleti bu kadar takip ettiğine göre.Güya kayiriyo işte.inadina yapar gibi çocuğun yanında su surasini kazandı bu burasını kazandı.ssanki kendi çok bisey
Gereksiz insan dölü bu tarz insanlar gerçekten...Hayatta en sevmedıgım sey bu konu dıyebılırım...Hakkımda baskalarına acıklama yapmak ya da yaptırılmak zorunda bırakılmak...Slm arkadaşlar morelim çok bozuk.malum bugün lgs sınav sonuçları açıklandı.sinav sonucu malum pek parlak gelmedi.bizde yerel yerleştirmeye bir yere girer napalim sağlık olsun dedik.olay bundan sonra başlıyor.esimin arkadaşının eşi var sınav süreci boyunca yok sınav nasıl geçti yok kaç neti var yok kaç puan aldı.tamam iyi hoş soruyo ama okadar darkiyorki.iste su surasini istiyo su surasini istiyo sınavdan beri konuştuğumuz konu yok.msj atıyor sürekli yok tercihler başlıyor yaptinizmi ettiniz mi.sonuc beklediğimiz gibi gelmeyince ister istemez çocukta üzüldü.ve yanında ok bahsetmemeye çalışıyoruz.yaninda konu açmıyoruz.bunu arkadaşıma güzel bir dille söyledim.ama hiç bırakmadı sormaları.mesela sınav sonuçları açıklandı gün sabah erkenden başladı baktinizmi baktinizmi diye.neyse bugünde sonuçlar açıklandı.gune arkadaşımın msjyla uyandım.sonuclar çıktı neresi oldu diye.tmm iyi güzel soruyosunda günlerdir belli ediyorum msja soruyo cvp vermiyorum merak ettim cvp vermedin diye arıyor.o derece yani.bugunde işte görünce msj okadar tepem atti.sende benden çok merak ediyorsun maşallah dedim gülücük koydum.bir daha kesti.simdi eşimde diyorki ne gerek vardi öle yazmasaysin.kirilirmis.ama ben istemiyorum bu şekilde her defasında herşeyi didiklemesini.cocugumu tanımadığım kişilerle kıyaslamasıni.yanlismi dusunuyorum.esime göre yanlış yaptim
Şimdi onun merakları gorunmezde benim kişi bayrak olurCok sabırlısınız neyse ki ben hiç bir konuda değilim böyle dümdük yüzune söylerim sizede tabsoye ederim ben sinir olucama onlar olsun kimse benden kıymetli değil
Tamam çocuk iyi bir puan yapamadı ama napayim doveyimmi çocuğu.cocugun gozunebaka baka çalışan yapiyo benimkomsum orasını burasını kazandı.cocuk kendini yetersiz hissediyor.gunah degilmiyaGereksiz insan dölü bu tarz insanlar gerçekten...Hayatta en sevmedıgım sey bu konu dıyebılırım...Hakkımda baskalarına acıklama yapmak ya da yaptırılmak zorunda bırakılmak...
Çocugunuz cok sanslı kı boylesine arkasında duran psıkolojısını dusunen annesı var..Bence az bıle olmus ben olsam dırekt engeller kurtulurdum o derece yanı..Kuzen,amca,dayı yakınlık hıc farketmez..
Diyorum ki; o kırılacak diye kendi çocugunuzdan mı vazgececeksınız...Bu psıkolojıyi yasamayan anlamaz..Yarın bırgun sırf elalem ıcın bır yerleri kazanıp,elalem ıcın okuyup daha sonra mutsuz, ısını sevmeyen memurlar,adam gibi ınsaat yapmayan muhendısler ve sayabılecegım bırcok sorunlu seylere gebe bırakılıyor bu durum..Sadece sızı degıl toplumumuzu bıle etkılıyor daha genıs acıdan bakarsak ..
Çok doğru bile insnalar kendilerinin en ufak şeyini solemezİyi de size ne ki başkasının çocuğunun nereyi kazandığından ne diye anlatıyor, arkadaşınızın çok bol vakti var anlaşılan milleti bu kadar takip ettiğine göre.
Bende de var böyle bir tip, herşeyi sorar didikler en son bilsem sınavı ile ilgili birşeyler yazdı gruptan, sınıftan kaç kişi girmiş kaç kişi kazanmış diye (çocuklarımız farklı okullarda). Huyunu bildiğim için dedim senin oğlan kaç puan aldı kadının sesi kesildi iyi de sen herkesin çocuğunu sorup ederken iyi de sen niye cevap vermiyorsun değil mi
Çok sabrediyorum günlerdir şimdi akşam eşimde kizacak bana büyük ihtimalKeşke daha sert çıksaydınız başta. Kaç yaşında kadın rahatsızlık verdiğini sezemiyor mu?
Öle boğdu sabah beri içim sogumuyo.bardagi taşırdı artikKırılsın baskalarinin hayatlarina merakli insanlari sevmiyorm bi cacik olmuyor sinirden baska bisey vermzler insana .bu resmen bogmuş sizi
Herkes yapmak zorunda degıl kı..Belkı bu sene kendını hazır hıssetmedı yanı ne var bunda..Yeter kı canı sağolsun....Yeter ki sağlıklı olsun...İnsanlar hastanelerde sadece gülsün diye gözlerinin içine bakıyorlar evlatlarının..Bu saçma eğitim sistemi için onu mu üzücem..Dilediği kadar dener...Benımde evladım var...Kesınlıkle boyle bırsey ıcın ne uzulurum ne de üzerim...Boşver seneye daha iyi hazırlanırsın yıne olmazsa baska dallar arastırırız,meslek edınmen ıcın vs.denılerek çocugu topluma kazandırmamız lazım...Yoksa bazılarında hırs yaparken,bazılarında depresyona sebep olabılıyor bu durum...Hiç gerek yok..Tamam çocuk iyi bir puan yapamadı ama napayim doveyimmi çocuğu.cocugun gozunebaka baka çalışan yapiyo benimkomsum orasını burasını kazandı.cocuk kendini yetersiz hissediyor.gunah degilmiya
Doğru söylüyorsunuz.amaci beni ve çocuğumu asaya çekmek.Herkes yapmak zorunda degıl kı..Belkı bu sene kendını hazır hıssetmedı yanı ne var bunda..Yeter kı canı sağolsun....Yeter ki sağlıklı olsun...İnsanlar hastanelerde sadece gülsün diye gözlerinin içine bakıyorlar evlatlarının..Bu saçma eğitim sistemi için onu mu üzücem..Dilediği kadar dener...Benımde evladım var...Kesınlıkle boyle bırsey ıcın ne uzulurum ne de üzerim...Boşver seneye daha iyi hazırlanırsın yıne olmazsa baska dallar arastırırız,meslek edınmen ıcın vs.denılerek çocugu topluma kazandırmamız lazım...Yoksa bazılarında hırs yaparken,bazılarında depresyona sebep olabılıyor bu durum...Hiç gerek yok..
Kendı kucuklugumden berı bende nefret etmıstım..Bayramlar ozellıkle ıskenceydı benım ıcın..Her bayram çoluk cocugu ıyı yerlere gelmıs o amcamızın egıtım hakkında verdıgı ve övdugu seylerı dınler ve bayram gelmeden once karne korkusu yasardım...Evet basarısız degıldım ama takıntılı bır ınsan olmama sebebıyet vermıs olabılırO yuzden kendı bireyliğime kavusunca ne bayramlarda gıtme olayım oldu ne de kımseye acıklama gibi bır durumum..
Ayrıca bır ınsan bır ınsanı bu derece merak edıyorsa sizinle alakalı bır kıskanclıgı olduguna emınım...Çokta samımı olunasıca bırı degıl gibime geldi...
Safi kötü bu kadın ya. İyi vermişsiniz ağzının payını.Tamam çocuk iyi bir puan yapamadı ama napayim doveyimmi çocuğu.cocugun gozunebaka baka çalışan yapiyo benimkomsum orasını burasını kazandı.cocuk kendini yetersiz hissediyor.gunah degilmiya
cok yerinde olmus en olsam açmazdım bile telefonunuSlm arkadaşlar morelim çok bozuk.malum bugün lgs sınav sonuçları açıklandı.sinav sonucu malum pek parlak gelmedi.bizde yerel yerleştirmeye bir yere girer napalim sağlık olsun dedik.olay bundan sonra başlıyor.esimin arkadaşının eşi var sınav süreci boyunca yok sınav nasıl geçti yok kaç neti var yok kaç puan aldı.tamam iyi hoş soruyo ama okadar darkiyorki.iste su surasini istiyo su surasini istiyo sınavdan beri konuştuğumuz konu yok.msj atıyor sürekli yok tercihler başlıyor yaptinizmi ettiniz mi.sonuc beklediğimiz gibi gelmeyince ister istemez çocukta üzüldü.ve yanında ok bahsetmemeye çalışıyoruz.yaninda konu açmıyoruz.bunu arkadaşıma güzel bir dille söyledim.ama hiç bırakmadı sormaları.mesela sınav sonuçları açıklandı gün sabah erkenden başladı baktinizmi baktinizmi diye.neyse bugünde sonuçlar açıklandı.gune arkadaşımın msjyla uyandım.sonuclar çıktı neresi oldu diye.tmm iyi güzel soruyosunda günlerdir belli ediyorum msja soruyo cvp vermiyorum merak ettim cvp vermedin diye arıyor.o derece yani.bugunde işte görünce msj okadar tepem atti.sende benden çok merak ediyorsun maşallah dedim gülücük koydum.bir daha kesti.simdi eşimde diyorki ne gerek vardi öle yazmasaysin.kirilirmis.ama ben istemiyorum bu şekilde her defasında herşeyi didiklemesini.cocugumu tanımadığım kişilerle kıyaslamasıni.yanlismi dusunuyorum.esime göre yanlış yaptim
Hic takmayın sizin psikolojiniz önemli size zarar veriyorsa baslarim ardslginaÖle boğdu sabah beri içim sogumuyo.bardagi taşırdı artik
Safi kötü bu kadın ya. İyi vermişsiniz ağzının payını.
Eşimde iyi yapmışsın haddini bilsin dediSafi kötü bu kadın ya. İyi vermişsiniz ağzının payını.
Boyle arkadaş olacağına olmasın ayy üstümden yük kalktiHic takmayın sizin psikolojiniz önemli size zarar veriyorsa baslarim ardslgina
Kendi çocuğu sınavı bile girmemisken bu ne merak...hic iyi niyetli görmedim. Tepkinizi koymakta geç bile kalmissiniz. Esinize de koyun gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?