Slm arkadaşlar morelim çok bozuk.malum bugün lgs sınav sonuçları açıklandı.sinav sonucu malum pek parlak gelmedi.bizde yerel yerleştirmeye bir yere girer napalim sağlık olsun dedik.olay bundan sonra başlıyor.esimin arkadaşının eşi var sınav süreci boyunca yok sınav nasıl geçti yok kaç neti var yok kaç puan aldı.tamam iyi hoş soruyo ama okadar darkiyorki.iste su surasini istiyo su surasini istiyo sınavdan beri konuştuğumuz konu yok.msj atıyor sürekli yok tercihler başlıyor yaptinizmi ettiniz mi.sonuc beklediğimiz gibi gelmeyince ister istemez çocukta üzüldü.ve yanında ok bahsetmemeye çalışıyoruz.yaninda konu açmıyoruz.bunu arkadaşıma güzel bir dille söyledim.ama hiç bırakmadı sormaları.mesela sınav sonuçları açıklandı gün sabah erkenden başladı baktinizmi baktinizmi diye.neyse bugünde sonuçlar açıklandı.gune arkadaşımın msjyla uyandım.sonuclar çıktı neresi oldu diye.tmm iyi güzel soruyosunda günlerdir belli ediyorum msja soruyo cvp vermiyorum merak ettim cvp vermedin diye arıyor.o derece yani.bugunde işte görünce msj okadar tepem atti.sende benden çok merak ediyorsun maşallah dedim gülücük koydum.bir daha kesti.simdi eşimde diyorki ne gerek vardi öle yazmasaysin.kirilirmis.ama ben istemiyorum bu şekilde her defasında herşeyi didiklemesini.cocugumu tanımadığım kişilerle kıyaslamasıni.yanlismi dusunuyorum.esime göre yanlış yaptim