Sınav sonucu ve bitmeyen sorular

Kusersede kendi bilir.boyle tipler olmasa daha iyi

Küserse küssün ona ne çocuğun kaç puan aldığından. 1 kere sordun tamam ama sürekli sormanın ne anlamı var.
Sürekli soruyo.tercihleri biz biraz geçe bıraktık.ilk gün başladı herkes yaptı siz yapmadınız diye.boyna soruyo msjla cvp vermedim ariyo e işte sordum tercihleri yaptinizmi diye cvp vermedin arayım bari dedim diyo

Meraklı tiplerden hiç hoslanmiyorum. Bı arkadaşım var sürekli herkesin maaşini sorar, sorulmaz sorma ayıp derim. En son ee maaşın ne kadar oldu dedi kendim bile bakmamışim hesabıma.

Sizin bu arkadaş mevzuları, eşinizin de onları her zaman sizden çok düşünüp aman öyle demeseydin, yapmasaydın lafları bitmez.

Büyük ihtimal kustu.simdi bakalım gidişat nasıl olacak nasıl bir yol izleyim
Hiç adım atmayın, bir şey yokmuş gibi hayatınıza devam edin ama ondan adım gelirse yine bi şey olmamış gibi iletişim kurarsınız. Gerektigi yerlerde de sınır çizersiniz olur biter..

Gunlerdir kendimi frenliyorum biranda tepem atti
Yok o gerçekten hak etmiş siz de son derece kibar bir şekilde uyarmissiniz hem de iki kez. Tepe atmak öyle olmuyor

Hiç kendinizi suçlamayın, çocuğunuz üzerinde o kadar hakkı mı var ya didikleyip duruyor, çok ayıp. Sizi bile bile mahcup etmeye çalışmış sinav sonucu konusunda.

Adım atarsa da işte gardınızı çok indirmeden devam edersiniz.

Sürekli soruyo.tercihleri biz biraz geçe bıraktık.ilk gün başladı herkes yaptı siz yapmadınız diye.boyna soruyo msjla cvp vermedim ariyo e işte sordum tercihleri yaptinizmi diye cvp vermedin arayım bari dedim diyo
En sevmediğim insan tiplerinden. Çocuklarınız yaşıt bile değil, akrabalık bağınız yok (hala, teyze olsa neyse diyeceğim) bu kadar merak etmesinin tek sebebi dedikodu malzemesi aramasındandır.
Çocuğunuz kazandığı zaman sponsor olup okul giderlerini mi karşılayacak bu kadar dert edinmiş. Benim yeğenimde girdi sınava, abim grupta paylaşana kadar açıkladığından haberim bile olmadı.

Cok tuhaf insanlar var çok

Güya kayiriyo işte.inadina yapar gibi çocuğun yanında su surasini kazandı bu burasını kazandı.ssanki kendi çok bisey

Kırılsın baskalarinin hayatlarina merakli insanlari sevmiyorm bi cacik olmuyor sinirden baska bisey vermzler insana .bu resmen bogmuş sizi

Ne güzel demişsiniz iyisiyle kötüsüyle o sizin çocuğunuz kimsenin haddine değil bukadar merak da iyi değil.En iyisini yapmışsınız iki çift eşinize de laf edin oda birileri küsecek diye çocuğunuzun rencide edilmesine izin vermesin

Hiçde yanlış değil
O na ne sizin çocuğunuzdan?
İsterseniz zaten söylersiniz devamlı sormak ne

Aynn aynısını diyeceğim aksama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…