Sınav sonucu ve bitmeyen sorular

Posta treni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.431
945
123
Slm arkadaşlar morelim çok bozuk.malum bugün lgs sınav sonuçları açıklandı.sinav sonucu malum pek parlak gelmedi.bizde yerel yerleştirmeye bir yere girer napalim sağlık olsun dedik.olay bundan sonra başlıyor.esimin arkadaşının eşi var sınav süreci boyunca yok sınav nasıl geçti yok kaç neti var yok kaç puan aldı.tamam iyi hoş soruyo ama okadar darkiyorki.iste su surasini istiyo su surasini istiyo sınavdan beri konuştuğumuz konu yok.msj atıyor sürekli yok tercihler başlıyor yaptinizmi ettiniz mi.sonuc beklediğimiz gibi gelmeyince ister istemez çocukta üzüldü.ve yanında ok bahsetmemeye çalışıyoruz.yaninda konu açmıyoruz.bunu arkadaşıma güzel bir dille söyledim.ama hiç bırakmadı sormaları.mesela sınav sonuçları açıklandı gün sabah erkenden başladı baktinizmi baktinizmi diye.neyse bugünde sonuçlar açıklandı.gune arkadaşımın msjyla uyandım.sonuclar çıktı neresi oldu diye.tmm iyi güzel soruyosunda günlerdir belli ediyorum msja soruyo cvp vermiyorum merak ettim cvp vermedin diye arıyor.o derece yani.bugunde işte görünce msj okadar tepem atti.sende benden çok merak ediyorsun maşallah dedim gülücük koydum.bir daha kesti.simdi eşimde diyorki ne gerek vardi öle yazmasaysin.kirilirmis.ama ben istemiyorum bu şekilde her defasında herşeyi didiklemesini.cocugumu tanımadığım kişilerle kıyaslamasıni.yanlismi dusunuyorum.esime göre yanlış yaptim.
GÜNCELLEME: arkadaşımla O günden beri hiç görüşmedik.bugun bir arkadasimla dışarı çıkmıştık durum koydu arkadaşım beni engelledi.sanirim özür dilememi fln bekliyordu

Son düzenleme:

Direk neden rahatsız olduğunuzu söylemiyorsunuz. Başkaları kırılacak diye kendinizi strese sokmayın verin cevabını sussun
Bir de sınava siz mi girdiniz çocuğunuz mu? Bu kadar üzülmek çocuğunuza destek olmalısınız

Ay manyak mıdır nedir ona neyse sınav sonucu. Bence az bile cevap vermişsin.
Eşim dedi keşke fevri davranmasaydin
Hadi sabır kirmayim diyorum gublerdir

işsiz güçsüz boş insanlar tek dertleri sidik yarışı.
Valla siz çocuğunuzun okul durumuna yogunlasin, enerjinizi boş insanlara harcamayın.Hakkinda hayırlısı olsun.sevgile
Adar
OkO
Keşke daha sert çıksaydınız başta. Kaç yaşında kadın rahatsızlık verdiğini sezemiyor mu?

Doğru olanı yapmışsınız, haddini çok aşmış.

Şöyle kıskanç ve yarıştırmacı tiplerden nefret ediyorum . Güya arkadaşım dediğim kişiyle çok yakın arayla hamile kaldık . Bebeğim karnımdayken başladı doğdu hâlâ devam ediyodu. Özellıkle kilosuna takmışlardı karı koca bebeğimin. Her kontrolden sonra yok kaç kilo almış ne bilmem ne. Ki ben gebeyken kendi bebeğimin kilosunu aklımda bile tutmuyordum. Onların bebekleri küçük doğdu. Bi kere bile sormadım bebeğin kilosu nedir bilmem ne. Neyse şu an görüşmüyorum onla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…