• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav senesinde antidepresan kullansam ders çalışmama engel olur mu?

maricinmaricin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
88
90
3
22
ben yksye hazırlanıyorum ama çok depresif bi durumdayım. sizce antidepresana başlasam ders çalışmama engel olur mu? dikkat dağınıklığı yapar mı? tecrübesi olan var mı

Antidepresan kullandim
Derslerinize etki yapar mi bilmiyorum ama haliyle daha uyuşuk oluyor insan
Uyku hali artıyor
Sakinleşmenin başka yollarini aramanızı öneririm :/

Dikkat dağınıklığı ile ilgili bir şey söyleyemem bilgim yok ama yengem kullandı bir dönem oğlu Dr du. Beyine etki düzeyleri farklıymış zararsız sadece sakinleştiren bir ilaç kullanıyordu. Dr danışmanız mantıklı bence sonuçta sınava hazırlanın a sürekli ders ev okul üçgeninde sizi daha zorlayabilir. Ama ileride kamuda çalışmayı düşünüyorsanız eğer üzerinize rapor veya kırmızı reçete ile alınan ilaç yazdırmayın sıkıntı yaratabiliyor.

ben yksye hazırlanıyorum ama çok depresif bi durumdayım. sizce antidepresana başlasam ders çalışmama engel olur mu? dikkat dağınıklığı yapar mı? tecrübesi olan var mı
Doğru ilaç olduğu zaman ve gerçekten ihtiyacınız varsa DOKTOR VERDİYSE aksine daha çok odaklanırsınız kendinizi iyi hisseder, motive olursunuz.
Antidepresanlar uyuşturucu haplar değillerdir. Bağımlılık yapmazlar. Yalnızca uyku, iştah gibi ynetkileri olabilir. Bunlar da ilk bir-iki haftadan sonra geçer. Ama asla kafanıza göre kullanmayın.

Hiç kullanmadım ama uyku yapıyor diye biliyorum . Uykulu kafayla da ders çalışsanız da anlamazsınız. Derslerden önce içinizdeki savaşı bitirin sizi depresife sokan şeylerden uzak durun. Zamanla derslere kafanızı verince her şeyi unutacaksınız emin olun

Kpss çalışırken dr yazmıştı. Bana yazma nedeni sınav değildi. 4 gün uyku yapar. 10. günden sonra fayda etmeye başlar. Çok güzel odaklanır, çözersiniz. Ama ben çok hızlı okuyup soru çözen biri olduğum halde soru çözme hızım yavaşlamıştı bir süre sonra. Kişiden kişiye değişeceğini düşünüyorum. Doktora danışmakta fayda var yine de

ben kullandım daha önce. Evet engel olur ama tabi ne kullandığına göre değişir. Bir denemek gerekir bence. baktık ki kötü geliyor kesilir. Çünkü yani böyle şeyler kişye göre de değişebiliyor

Back