sinav senesi ve ailevi sorunlar

herkimsem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
3
0
27
Simdi oncelikle yeni actim hesabimi sorunlarim var ve icinden cikamiyorum ilk defa annem disinda birilerinden fikir almak istiyorum 17 yasindayim malum sinav senem fen lisesinde okuyorum bu sene icin herhangi bir umidim yok altyapi var ama uzerine yeteri kadar calismadim burdaki sorunum sinav degil seneye dersaneler falan kalkiyo napicagimi dusunuyorum simdi asil sorun ailede soyleki sanki ben sinava hazirlaniyorum ya bu sene ailemde bi cosma oldu bunun moralini en alta cekelim diye annemle babam ayrilardi ben 1 yasindayken bosanmislardi ve benim son senemde tekrar barisip evlendiler saka gibi ben baba rolunde her zaman buyuk abimi gormusumdur babam olmadigi zamanlarda annemin psikolojiside bozukken calisti kazandi beni okuttu bende cok sukur su zamana kadar onu pisman etmemeye calistim fen lisesini kazandim ailede basari kaynagi oldum ama gel gor ki abimde ygs sinavimdan 2 hafta sonra evleniyo yani tamam bunca zaman bize bakti etti yeni bir hayat onunda hakki ama emin olun uzuluyorum sanki babam evleniyomus gibi yani ona ne kadar abi desemde gizli bir babalik gorevi yapmis simdi evlenmeye kalkinca anladim bunu gercek babamla ise aram onu hayatimda fazlalik olarak goruyorum hani yabanci bi misafir gelir ya evinize kalkmak bilmez konusacaginiz konular tukenmistir bir an once kalkip gitse dersiniz iste boyle bir iliskimiz var babami annemle bosandiktan sonra 5 kez falan gormusumdur onda da havadan sudan sohbetti iste ama tekrar bir araya gelmeleri 17 yil sonra hayatimin merkezine tanimadigim bir adamin gecmesi agrima gidiyor tekrar baristiklarini soylediginde annem hic bisey demedim tavir aldim ama sonunda eve tasindi ve evlendiler aramiz olsun diye bir caba sarfetmedim eve geldiginde odama kapandim gereken tavri gostermeye calistim belki bencilce gelebilir ama annem sadece kendi hayatiyla degil hepimizin hayatini degistirecek bir karar aldi ve saygi gostermem imkansiz babami gormezden geldim sanki hic olmamis gibi aramizda bir kavga olacagini biliyodum kendi mantigimla onu ne kadar gormezden gelir yokmus gibi davranirsam belki bi sey olmadan universiteyi kazanir giderim dedim ama olmadi beni bencillikle sucladi daha agir laflar etti sana evlat demeye utaniyorum falan oysaki sadece mutfakta oturup telefonumla oynuyodum olay tabikk bu degil onu umursamadigim icin patlamisti bana hic bir cevap vermedim o bana laf saydirirken annem abim ablam geldi tabiki suclu ben oldum annem ise o senin babandir severde soverde tarzinda beni sinirlendirecek seyler soyledi onu baba olarak gormuyorum dedigim gibi hayatimdaki bir fazlalik ve ben bir an once kurtulmak istiyorum birde abla mevzusu var simdi ablamla kucuklukten beri surekli kavga halindeyiz taki uniyi kazanip 5 yil boyunca sacma bir bolum okumak icin istanbula gitmisti o zaman onsuz rahatladim annem abim ve ben vardim sadece simdk uniyi bitirdi ve biraz is bulma girisleri falan eve geri geldi hani ayni surecten gecti sinav donemi onun zamaninda da babam annemle bosanma karari almisti onunla benzeri sorunlardan gectik beni anlar kavgalarimiz kucuklukte kalmistir dedim ama ayni odada kaliyoruz ne kadar dayanabiliriz ki tatillerde geldiginde bile tahammul edemiyodum ama kalici olarak gelmesi bana davranisi surekli olumsuz o yapamaz o edemez o sinavi bu sene kazanamaz mezuniyet balosuna gidemezsin babam izin vermez artik katlanamiyorum bende olumsuz olumsuz nereye kadar surekli bi karsit goruste hadi diyelim kendi capinda saka yapiyo ama kaldiramiyorum zaten babamla sorunlarim var sende ona laf sok diyebilirsiniz ama oyle bir laf sokuyoki milletin icinde laf agzimda tikali kaliyo yalniz kaldigimizda da surekli bana islerini yaptirmaya calisiyo onuda gormezden gelmeye calisiyorum ama o daha kotu ayni odada kaliyoruz allahim kabus gibi ya bana yardim edin lutfen kafayi yemek uzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…