• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınav nasıl geçti ??

benim kuzenim girdi.şu an yanımda.kolay olduğunu söylüyor.hayırlısı herkes için....

maliye 3.sınıf öğrencisiyim,fena değildi güzel geçti sınav:teytey::teytey::teytey:

Ben 4 dersten girdim.3 tanesi güzeldi ama 1 tanesinden 40 falan anca alıyorum.Uff yaa yılsonu sınavında veririm inşaallah büte kalmak istemiyorum. yaa.

bende 4 dersten girdim. Çalışamadım hiç birine hatta çalıştığım tek ders vardı o da kötü geçti. Ama diğer üçü iyi geçti hemde eşim kapıda bekliyor işe gecikecek diye 1 saatte çıktım guclubacismile

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı olur inş seduş üzülme finalde yaparsın olmadı bütte :)

benimde fena değildi tabi mat. hariç çalışmadığım halde baya yaptım çalışan içn bence sınav çok kolaydı çalışmayıp hata etmişim kanımcabilmiyorumkismile neyse artık finale:) inşlh herkes iyi notlar alırzemuszemus

Benim güzel geçti,matematik hariç.. Sanırım bu kez baya yüksek notlar alıcam :kedi:zemuszemus

işletme 1. sınıfdan girdim fena değildi.ne zaman sonuçlar açıklanır bilen varmı arkadaşlar malum dahaçok acemiyim:utangac:

bende işletme 1, sınıfa girdim aynen fena değildi sınav sonuçları 2 hafta sonra belli oluyor diyolar ama ne derece doğru bilmiyorum

benımde genel olarak ıyı gectı ama merak etııgım mat gecemssem 3 olamıyorum o sebepten

ben de kamu yönetimi ikinci sınıftayım alttan muhasebe var, ikinci sınıftan da 4 ders hepsinden geçiyorum ama benim için önemlisi yıl sonu:(inş onu da geçerim

1. sınıf tekrarını yaptım 4 dersim var inşallah hepiniz geçersiniz :Saruboceq:bende sizinle birlikte geçerim inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah:Saruboceq:

sonuclar 26 sında acıklanır deniliyor arkdslar..
sınav iktisat dısında güzeldi.

arkadaşlar 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş için sınava girmemiz mi gerekiyor yoksa alttan ders olmayınca geçiş yapıp ek dersler için sınava girmemiz mi gerekiyor...

arkadaşlar 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş için sınava girmemiz mi gerekiyor yoksa alttan ders olmayınca geçiş yapıp ek dersler için sınava girmemiz mi gerekiyor...

eğer açıköğretimden 3 ve 4ü tamamlamak istiyorsan alttan hiç ders kalmamak koşuluyla direk 3.sınıftan devam edebiliyorsun canım

Back