sınav kaygısı ve motivasyonsuzluk

Anlsicakm herkes birbirini taniyor tip camiasinda :) hayirlisi olsun ins olur bu sefer alt yapiniz var yaparsiniz :)
yazınızı okuyunca aklıma annem geldi, yeni mezun yeni evli olduğu dönemde uzmanlık sınavına hazırlanıyormuş. Sanki herkes çok akıllı çok iyi çalışıyor ben böyle çok eksiğim diye düşünüp motivasyonunu kaybetmiş, çalışmak için aldığı izinde sabahtan akşama kadın programları izlemiş falan. O sınav olmamış tabi. Sonraki sene hem de bana hamile karnı burnunda haliyle, hem çalışmaya da devam ederken azmetmiş baya da yüksek bir puan almış. Kendinize güvenin, çalışma azminizi bu yıllara kadar başardıklarınızı düşünün, size yük gelen tüm sıkıntılarınızı halledecek gücünüz var aslında. Benim çalışma ortamı adına bir öğrenci olarak naçizane önerim kütüphaneye ek olarak masaları olan bir park ya da bahçe varsa orada çalışmanız. Yazın ağaçların altında püfür püfür çalışmayı ben çok seviyorum :KK49:

Tesekkur ederim oneriler icin:) istanbul su an cok sicak. Maalesef parklari bahceleri bile sicak. Bi de ben etrafi izlemekten orda ders calisamam ki:)

Konuştuğum çogu kişi aynı durumda bunu atlatan sınavı kazanıyor zaten

Üşenme. Erteleme. Vazgeçme

X