Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kuzenim sınav haftası olduğunda soğuk beton üstünde ders çalışıyordu uykusu gelmesin diye.Sınav haftası kola-kahve karıştırırdık; istesek de uyuyamazdık ondan sonra.
Enerji içecekleri, bol C vitamini, şekerli içecek-yiyecekler (Portakal suyu da uykuyu açar) filan...
Ancak kalp sorunlarınız varsa bilhassa, sağlıklı öneriler değil bunlar. Ama vaktinde yaptık üni. öğrencisiyken.
Biberiye yağını belirli aralıklarla koklayabilirsiniz. Zihni açıcı, dinç tutma etkisi vardır aynı zamanda okuduklarınızı daha iyi anlamanızı sağlar.Sınav haftamdayım çok az Uyumam gerekiyor böyle uykuyu kaçıracak kahvenin dışında çünkü kahve çok içiyorum ama sıcak kahvenin pek etkisi olmuyor önerisi olan varsa alabilirim
Hareket bende çok ediyorum ya ahahaBiz ünideyken sınav haftası uykumuz gelince salonda toplanıp dans edip tekrar odalara dağılıyodukişe yarıyor gerçekten
![]()
Hasta olur ama insan bu havadaBenim kuzenim sınav haftası olduğunda soğuk beton üstünde ders çalışıyordu uykusu gelmesin diye.
Deneyeceğim ama direk açmaz gibi geldi çokBiberiye yağını belirli aralıklarla koklayabilirsiniz. Zihni açıcı, dinç tutma etkisi vardır aynı zamanda okuduklarınızı daha iyi anlamanızı sağlar.
Biberiye yağını belirli aralıklarla koklayabilirsiniz. Zihni açıcı, dinç tutma etkisi vardır aynı zamanda okuduklarınızı daha iyi anlamanızı sağlar.
Kola kahve benim hiç enerjik yapmıyo yaSınav haftası kola-kahve karıştırırdık; istesek de uyuyamazdık ondan sonra.
Enerji içecekleri, bol C vitamini, şekerli içecek-yiyecekler (Portakal suyu da uykuyu açar) filan...
Ancak kalp sorunlarınız varsa bilhassa, sağlıklı öneriler değil bunlar. Ama vaktinde yaptık üni. öğrencisiyken.
Ben alarm kurar sınava üç saat kala uyanırdım. Hızlıca bir duş alır zihnimi açar ondan sonra da ezber yapardım. Zihin sabahları çok dinç oluyor bilgileri almaya açık oluyor bende işe yaramıştı bu. Biraz uyuklayıp alarm kurabilirsin alarmını telefon zil sesin yap.Sınav haftamdayım çok az Uyumam gerekiyor böyle uykuyu kaçıracak kahvenin dışında çünkü kahve çok içiyorum ama sıcak kahvenin pek etkisi olmuyor önerisi olan varsa alabilirim
Siz bir deneyin anında etkiDeneyeceğim ama direk açmaz gibi geldi çok