• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sınav haftamda uykuyu direk kaçıracak karışımlı içecek olur yiyecek olur önerisi olan var mı ?

jase35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
23
18
88
31
Sınav haftamdayım çok az Uyumam gerekiyor böyle uykuyu kaçıracak kahvenin dışında çünkü kahve çok içiyorum ama sıcak kahvenin pek etkisi olmuyor önerisi olan varsa alabilirim

Sınav haftası kola-kahve karıştırırdık; istesek de uyuyamazdık ondan sonra. :KK45:
Enerji içecekleri, bol C vitamini, şekerli içecek-yiyecekler (Portakal suyu da uykuyu açar) filan...
Ancak kalp sorunlarınız varsa bilhassa, sağlıklı öneriler değil bunlar. Ama vaktinde yaptık üni. öğrencisiyken.

Sınav haftası kola-kahve karıştırırdık; istesek de uyuyamazdık ondan sonra. :KK45:
Enerji içecekleri, bol C vitamini, şekerli içecek-yiyecekler (Portakal suyu da uykuyu açar) filan...
Ancak kalp sorunlarınız varsa bilhassa, sağlıklı öneriler değil bunlar. Ama vaktinde yaptık üni. öğrencisiyken.
Benim kuzenim sınav haftası olduğunda soğuk beton üstünde ders çalışıyordu uykusu gelmesin diye.

biz vize-final haftası kolanın içine nescafe koyar içerdik bir elde batak oynardık uyku falan kalmazdı :halay:

Sınav haftamdayım çok az Uyumam gerekiyor böyle uykuyu kaçıracak kahvenin dışında çünkü kahve çok içiyorum ama sıcak kahvenin pek etkisi olmuyor önerisi olan varsa alabilirim
Biberiye yağını belirli aralıklarla koklayabilirsiniz. Zihni açıcı, dinç tutma etkisi vardır aynı zamanda okuduklarınızı daha iyi anlamanızı sağlar.

Biberiye yağını belirli aralıklarla koklayabilirsiniz. Zihni açıcı, dinç tutma etkisi vardır aynı zamanda okuduklarınızı daha iyi anlamanızı sağlar.
Deneyeceğim ama direk açmaz gibi geldi çok

Kola kahve benim hiç enerjik yapmıyo ya

Eğitim hayatım boyunca hiç gece sınava çalışmadım veya sabahlamadım. 12'ye kadar çalışırdım, sonra yatardım. Uyku alamamak daha kötü bence. Güzel bir planla gündüz çalışıp, gece uykundan ödün vermezsin.

Ben alarm kurar sınava üç saat kala uyanırdım. Hızlıca bir duş alır zihnimi açar ondan sonra da ezber yapardım. Zihin sabahları çok dinç oluyor bilgileri almaya açık oluyor bende işe yaramıştı bu. Biraz uyuklayıp alarm kurabilirsin alarmını telefon zil sesin yap.

Back