• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri ..sinameki

kişiden kişiye değişiyor demek..kimsenin moralini bozmak ya da anti-sinamekici fln değilim elbette a.s ama sinameki ben de hiç mi hiç işe yaramadı desem yeridir.yerinde sayıyo...ama benim saçlarım zaten uzamaz..hiçbişey işe yaramıyo çıldırmak üzereyim mafoldumben

cnm sende içten beslen saç için ne kullanıyorsun kullandığın bişeyler varmı içten üzülme ama pozitif düşün :teselli:a.s. ben mersela hergün 1 çinko kapsül 1 b12 alıyorum bol bol da su içiyorum

cnm sende içten beslen saç için ne kullanıyorsun kullandığın bişeyler varmı içten üzülme ama pozitif düşün :teselli:a.s. ben mersela hergün 1 çinko kapsül 1 b12 alıyorum bol bol da su içiyorum

tatlım neleeeeeeeer neler içiyorum bir bilsen ağzın açıkta kalır :1shok: biotin,b-complex,female multiple,formula snh,üzüm çekirdeği kapsülü,keten tohumu yağı,l-sistein,koenzim q10 :1: hiçbiri hiçbir işe yaramadı akannehir

tatlım neleeeeeeeer neler içiyorum bir bilsen ağzın açıkta kalır :1shok: biotin,b-complex,female multiple,formula snh,üzüm çekirdeği kapsülü,keten tohumu yağı,l-sistein,koenzim q10 :1: hiçbiri hiçbir işe yaramadı akannehir

akannehir hey maşaallaaaah daha bişey kalmamış zaten canım ya kaydirigubbakcemile3

canım kaçıncı kürden sonra farkettin uzamayı :uhm: ve şimdi kaçıncıyı yapmaktasınnnnn

ben 6 aydır falan yapıorm saçlarım çok cansızdı ve imkansız omzumu geçmezki kırık kırpık olurdu görmeye bile dayanamazdım saçlarımı :bbo: şimdi göğüslerimi geçio ve cap canlı parlıo çok seviyorum saçlarımı artık vallai bayanssulusmilebayanssulusmile

sinamekiyi veren ark yarım saat bekletin demş herkes 4 saat bekletio sn n kdr beklettn sçnda ?

Kızlar şuan saçımda bir değişik olmadı 3.kürü yaptıktan sonra bir hafta ara verdim şuan biraz dinlendiriyorum saçımı ;) ama yinede paylaşıyım ben bi değişme yok değişme oldukça eklicem kızlar resimleri 1 ay sonunda böyle arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $LK_1_~1.JPG
    $LK_1_~1.JPG
    7,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $Görüntü0761a.jpg
    $Görüntü0761a.jpg
    18 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar şuan saçımda bir değişik olmadı 3.kürü yaptıktan sonra bir hafta ara verdim şuan biraz dinlendiriyorum saçımı ;) ama yinede paylaşıyım ben bi değişme yok değişme oldukça eklicem kızlar resimleri 1 ay sonunda böyle arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

sipsipcim bence değişiklik var 1-2 parmak uzamış gibi geldi bana..peki döktümü saçını sinameki??

çok fazla değil canım ama arada elimi saçlarımda gezdirdiğimde elime 1 kaç tel saçımın geldiği çok oldu :1::1: ama cok aşırı bi dökülme olduğunu farketmedim ben:teytey:

canım valla her sınemakı yapısında boyle sayfalar acıcaksan ısımız var.her sinemakı yazan sayfaya bakıyor sen acmıssın bıktım hee :))))

sinemakiden başka bişey uyguladınmı cnm saçlarına ben bikez yaptım badem yağı ve bemiks katıp beklettim sen nasıl yaptın yazarmısın..

canım saçlarımın modelinden çok sıkıldım kestircm istemediğim gibi olmazsa hemen bşlarım bu tarife :)

ben bunu hc ile beraber denicem o görleştirsin bu uzatsın...kaydirigubbakcemile2

ayrıca saçların süper uzamış tatlım inanamadım ya maşallah .ohaoldumsmile

Back