• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri ..sinameki

ya okadar kişi bakmış 2 kişi yorum yapmış illa olumlu bişeyler beklemiyorum ama bişey paylaştım bukadar zormu yorum ypmak . .

sipsip ne kadar güzel uzamislar 3. kürde bnce mükemmel sonuç. Bende yarın 6. kürümü yapıcamopuyorumnanaktan

haftada bir gün mü yaptın şekerim?

ben de başlayacağım. saçlarım omuzlarımı geçiyor ama hep uzun saç özlemi çektim :p şööyle belime doğru salınsınlar istiyorum.

haftada bir gün mü yaptın şekerim?

ben de başlayacağım. saçlarım omuzlarımı geçiyor ama hep uzun saç özlemi çektim :p şööyle belime doğru salınsınlar istiyorum.

pff aynen belime dogru salınan saclar istiyorumm :1closedeyes::1closedeyes:

yani burdaki uzamayı nasıl farkedemediğinizi merak ediyorum doğrusu. . .apaçık ortada ya ohaoldumsmile

Evet canım 3.küra.s

kişiden kişiye değişiyor demek..kimsenin moralini bozmak ya da anti-sinamekici fln değilim elbette a.s ama sinameki ben de hiç mi hiç işe yaramadı desem yeridir.yerinde sayıyo...ama benim saçlarım zaten uzamaz..hiçbişey işe yaramıyo çıldırmak üzereyim mafoldumben

Tatlım ne diyosun mikemmel uzamış ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3 Benim sinemaki falan filan yapçak kadar şansım olmadığından (öğrenciyim :D ) senelerin geçmesini bekliyorum boshayallersmile Ama seneye Ekim'de belimde olcak hesapladım valla bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

Tatlım ne diyosun mikemmel uzamış ohaoldumsmilekaydirigubbakcemile3 Benim sinemaki falan filan yapçak kadar şansım olmadığından (öğrenciyim :D ) senelerin geçmesini bekliyorum boshayallersmile Ama seneye Ekim'de belimde olcak hesapladım valla bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
bende sarımsaklı şampuan kullanıyorum 1 ayda 2 cantim uzatıyo garanti onuda tavsiye ederim bende hesapladım bu arada seneye ten-muuzda belime kadar saçlarımla fing fing gezcem sokaklarda;)))))

gerçekten güzel uzamış saçları yerimseniben benimde saçlarım uzamazdı takii sinemaki yapana kadar süprizzzzz şimdi çok güzel oldular uzamayada devam ediolar :sm_cool::sm_cool:

sinameki yptm. . .bunlarda 3.kür

3.kürde muhteşem uzamışlar 6. küde ne olurlar düşünemiyorum 6 kürden sonra biraz ara ver , ara verincede boy atıyolar benim saçımın kısalığı 1.resimdeki gibiydi 2 ay sinemaki yaptım ara vererek ama şuan kopçama kadar geliyorlar:1:kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlısı canım :nazar:

Son düzenleme:
Back