Saç Uzatma Yöntemleri Sinameki sorunu?

simgebolugurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
180
0
46
İstanbul
Bayanlar sinamekiyi yaklaşık 1 aydır(1 ay olmasına 5 gün var) saçlarıma uyguluyorum ancak saçlarımı kuruttu. Faydasına gelince nerden baksan 2 cm kadar uzamış gibi. Aramızadada aynı sorunu yaşayanlar oldu mu ? Yoluma turplu su ile mi devam etsem diyorum?? yardımlarınızı bekliyorum :/

canım eğer kuruttuysa badem yağı kullanabilirsin ayrı olarak benim bildiğim badem yağı saçı biraz yağlandırır ya da kuru saçlar için olan şampuanları da deneyebilirsin :)

canım eğer kuruttuysa badem yağı kullanabilirsin ayrı olarak benim bildiğim badem yağı saçı biraz yağlandırır ya da kuru saçlar için olan şampuanları da deneyebilirsin :)

dove onarıcı terapi serisini aldım bugün canım ilk yıkayışta daha da yumuşak oldu saçlarım iyi gelecek anlaşılan. Sinemaki için 1 aydan sonra belli oluyor diyorlar sabredeceğim ama turplu suda yapacağım :)

canım ben bi kuaförden dove'un çok iyi olmadığını duydum.. kendim de kullanıyodum gerçekten de kötü geldi bana tbi kişiden kişiye değişim de gösterebilir :) bende bugün başlıyorum sinamekiye ama ona ek olarak bi sürü şey de yapıcam süper bi program yaptım kendime saç bakımıyla ilgili.. bugünden itibaren başlıyorum ikimizde sabırlı bi şekilde uygulayalım bakalım sonuç ne olcak

anlaşılan değişiyo canım bana iyi geldi valla gerçi daha ilk kullanım :) inşallah saçların sağlıklı bir şekilde uzar canım sinemakiyi ilk uyguladığım zaman çok güzel olmuştu saçım parlamıştı falan ama bilemiyorum işte devam edicem yine de. sabrın sonu selamettir umarım uzar saçlarımız :)

canımm inşallah seninkilerde güzel bi şekilde uzarr :) bakalım çok heyecanlıymm bi an önce eski saçlarıma kavuşmak istiyorumm.. uzayana kadar büyük bi sabırla devam edicemm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…