2-3 defa yapabildim ben turplu suyu ama inan sadece kokudan miğdem kalksa iyii!! Saçıma sürerken malum cıvık cıvık su sağdan soldan akıp yüzümün her tarafına geliyordu neyseki ağzımdan içeriye girmeyi başaramadıı
2-3 defa yapabildim ben turplu suyu ama inan sadece kokudan miğdem kalksa iyii!! Saçıma sürerken malum cıvık cıvık su sağdan soldan akıp yüzümün her tarafına geliyordu neyseki ağzımdan içeriye girmeyi başaramadıı
ben de de aşırı döklme yaparsa sinamekiyle devam ederim. bu gidişle saçımı siyaha boyayıp çıtçıt alcam uzayana kdr herlde hiiiç hoş durmadı bi de diyete girdim Allah ım yaa
ben de de aşırı döklme yaparsa sinamekiyle devam ederim. bu gidişle saçımı siyaha boyayıp çıtçıt alcam uzayana kdr herlde hiiiç hoş durmadı bi de diyete girdim Allah ım yaa
bugün bemiks ampul almaya eczaneye gittim, kadınlar günü hediyeniz diye bi poşet uzattılar birsürü denemelik kremler sampuanlar tonikler 4 lira verdimbaşka eczaneyedemi gitsem
sanırım artık ilgilenen yokben sinamekiyi yapıcam birazdan
vaktm yok cnm sabaha yapamazdım ya. deminde muffin yaptım heycanla onu bekliorumacba nası olck
canım muffin ufak keklerden:)Eki Görüntüle 366095
ben de bitirdim ilk haftayı ikinci haftaya başladım diplerim çıkmaya başlıyor. sankikafamda şuan turplu su. yumurta akıyor diye strechle sardım sonra tülbenti yuvarladım kenarlardan sıktım o sorun kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?