peki bu turplu suyu nasıl yapıcaz lütfenyazarmısın yapılışını birde sinameki deniliyor bunu kaynatıp suyunumu uygulayacağız saçlara acil cvp yazarmısın tatlı şey:)
turplu suyu bir turp u kabuğuyla rendeleyip 3 4 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun canım soğuduktan önce yada sonra süzüyorsun soğuk turplu suya bir tane yumurta sarısı ekliyorsun. ben bunu küvete başımı eğip saçımın diplerinden uçlarına kadar yedirerek döküyorum sonra streçleyip eski bir tülbentlede başımı sıkıca bağlıyorum akmasın diye
sinameki bir çay bardağı suya bir tutam sinamekiyi kaynatıp süzüyorsun soğuduktan sonra içine badem yağı ve bemiks ampul koyuyorsun saç diplerine fıslı bir şişe ile yada başını öne eğip bir pamuk ile diplerine yediriyorsun uçlarına dökme akacaktır zaten o kadar bakım uçlarına yeter çünkü tamamen uçlarınada döktüğünde kurutuyor ben sonrasında gene eski bir tülbentle sarıyorum kolay gelsin
bu arada arkadaşlar ben sarımsaklı şampuan kokar diye başlarda kullanmamıştım ama emin olun kullandığımız kürlere çok büyük bir destekmiş onu farkettim kesinlikle tavsiye ediyorum yıkarken ve saç ıslakken çok pis kokuyor ama kuruyunca hiç kokusu kalmıyor
Son düzenleme: