2-3 defa yapabildim ben turplu suyu ama inan sadece kokudan miğdem kalksa iyii!! Saçıma sürerken malum cıvık cıvık su sağdan soldan akıp yüzümün her tarafına geliyordu neyseki ağzımdan içeriye girmeyi başaramadıı![]()
çok komiksin ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2-3 defa yapabildim ben turplu suyu ama inan sadece kokudan miğdem kalksa iyii!! Saçıma sürerken malum cıvık cıvık su sağdan soldan akıp yüzümün her tarafına geliyordu neyseki ağzımdan içeriye girmeyi başaramadıı![]()
ben de de aşırı döklme yaparsa sinamekiyle devam ederim. bu gidişle saçımı siyaha boyayıp çıtçıt alcam uzayana kdr herlde hiiiç hoş durmadı bi de diyete girdim Allah ım yaa![]()
ben de de aşırı döklme yaparsa sinamekiyle devam ederim. bu gidişle saçımı siyaha boyayıp çıtçıt alcam uzayana kdr herlde hiiiç hoş durmadı bi de diyete girdim Allah ım yaa![]()
bugün bemiks ampul almaya eczaneye gittim, kadınlar günü hediyeniz diye bi poşet uzattılar birsürü denemelik kremler sampuanlar tonikler 4 lira verdimbaşka eczaneyedemi gitsem
![]()
sanırım artık ilgilenen yokben sinamekiyi yapıcam birazdan
![]()
vaktm yok cnm sabaha yapamazdım ya. deminde muffin yaptım heycanla onu bekliorumacba nası olck
canım muffin ufak keklerden:)Eki Görüntüle 366095
ben de bitirdim ilk haftayı ikinci haftaya başladım diplerim çıkmaya başlıyor. sankikafamda şuan turplu su. yumurta akıyor diye strechle sardım sonra tülbenti yuvarladım kenarlardan sıktım
o sorun kalmadı
![]()