tekrar ısıtmana gerek yok canım üç günlük bi süresi var bir kavanozda saklayabilirsin ama yurmurta koyduysan at bence onu bozolmuştur çünkü
dün sinamekiyle turp aldımm bu gün turplu sudan başlıcam 3 kes turplu su bir kez sinameki yapayım diyorum ben de. bir hafta içinde. yumurta falan ıyk böğ iyiki dışarı çıkmıyorum
şimdi yıkadım saçlarımı, baya bi parlaklık geldi sanki ya da ben öyle görmek istedimama yumuşak oldu
ben kırmızıyla yaptım nolur biri bana boş yere bu kokuyu çektiğimi söylemesin
yok canım boş yere koku çekmedin en etkilisi siyah ondan sonra kırmızı diyorlar beyaz çok etkili değilmiş ama siyah turp her yerde kolay bulunmuyor o yüzden bilim adamları bunun faydasını araştırırken kırmızı turpla denemişler merek etme yani denenmiş kanıtlanmış
Benimkiler kırmızı siyah arasındaydı bir araBurada da sorayım , gece 11 gibi turplu su yapsam, sabahta 10 da yıkasam n'olur ki.
açıkcası saçları birazda olsa döktüğü için ben cesaret edmiyorum ama sen bilirsin hiç denemedim o yüzden birşey diyemem
şuan saçımda turplu su var ben herşeyi tam olsun eksik yapmayım diye yumurtada koydum ama kokudan yüreğim kalktı iyice:44:
aa siyah daha etkiliyse ben görüverdim pazarda. markette yoktubirdahakine siyahmı alsam bi bakayım haftaya
valla canım ne yalan söyleyim sinamekiyi yaparken bir gram dökülmem yoktu üç ay yaptım çok güzel uzadı hırs yapıp daha fazla uzasın diye turplu suyada başladım evet daha fazla uzadı ama bir iki cm fazla için saçımdan olamam o yüzden ben bırakıyorum inan sana da bu saatten sonra tavsiye etmem öyle bir dökülüyorki saçım bir iki ay içinde kel kalacağım sanki off yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?