peki bu turplu suyu nasıl yapıcaz lütfenyazarmısın yapılışını birde sinameki deniliyor bunu kaynatıp suyunumu uygulayacağız saçlara acil cvp yazarmısın tatlı şey:)
peki bu turplu suyu nasıl yapıcaz lütfenyazarmısın yapılışını birde sinameki deniliyor bunu kaynatıp suyunumu uygulayacağız saçlara acil cvp yazarmısın tatlı şey:)
tahmini olarak 1 karış kadar uzamıştı 4 ayda.kuaför hatasından sonra evde kesmiştim saçımı.baya kısalmıştı.madem o kadar turp var evde bol bol turp ye o zaman.rendeleyip salatasını yapabilirsin canım.içten besleyerek de saçın uzamasını sağlıyor turp....
öyle yapıyorum zaten canım yoksa ziyan olucak zaten haftada bir kes yapıyorum turplu su diğer zamanlar akşam yemeklerinde salata olarak yiyiyorum ayy inşallah faydası olur ya sinamekiyle ikisini yapıyorum bide yağ karışımım var ama bu aralar başımı çok sık yıkadığım için acayip başım ağrıyor sinünitten dolayıama pes etmicem
turplu suyu bir turp u kabuğuyla rendeleyip 3 4 bardak suda yarım saat kaynatıyorsun canım soğuduktan önce yada sonra süzüyorsun soğuk turplu suya bir tane yumurta sarısı ekliyorsun. ben bunu küvete başımı eğip saçımın diplerinden uçlarına kadar yedirerek döküyorum sonra streçleyip eski bir tülbentlede başımı sıkıca bağlıyorum akmasın diye
sinameki bir çay bardağı suya bir tutam sinamekiyi kaynatıp süzüyorsun soğuduktan sonra içine badem yağı ve bemiks ampul koyuyorsun saç diplerine fıslı bir şişe ile yada başını öne eğip bir pamuk ile diplerine yediriyorsun uçlarına dökme akacaktır zaten o kadar bakım uçlarına yeter çünkü tamamen uçlarınada döktüğünde kurutuyor ben sonrasında gene eski bir tülbentle sarıyorum kolay gelsin
bu arada arkadaşlar ben sarımsaklı şampuan kokar diye başlarda kullanmamıştım ama emin olun kullandığımız kürlere çok büyük bir destekmiş onu farkettim kesinlikle tavsiye ediyorum yıkarken ve saç ıslakken çok pis kokuyorama kuruyunca hiç kokusu kalmıyor
canım haftada üç kere yapmanı tavsiye edrim haftada bir çok yetersiz hiç olmadı bari iki kez yap yani tabi gene sen bilirsin ama ben kullanan biri olarak uyarmak istedim
kızlar ikisini nasıl yapabiliriz? mesela haftada üç kez olak iki kez turplu su bi kez sinameki falan fark ediyor mu böle deneyen vrmı bnde uzatmak istiyorum[/Q
canım valla ben şuandan itibaren sağolsun armaya arkadaşımızın tavsiyesi üzerine haftada 3 kez turplu su 1 kezde sinameki yapıcam birer gün arayla
tamam canım o zaman sinamekiyi 1 e düşüreyim haftada 2 kez yapıyordum turplu suyuda 3 kez yapıyım bir gün arayla çok teşekkürler ya valla şu saçlarım belime gelsin dileyin benden ne dilerseniz çok dua ederim valla kız
kızlar ikisini nasıl yapabiliriz? mesela haftada üç kez olak iki kez turplu su bi kez sinameki falan fark ediyor mu böle deneyen vrmı bnde uzatmak istiyorum[/Q
canım valla ben şuandan itibaren sağolsun armaya arkadaşımızın tavsiyesi üzerine haftada 3 kez turplu su 1 kezde sinameki yapıcam birer gün arayla
tatlım peki bu bemiks ampul falan varya kaldırıldı diye biliyorumbulamadım onu
rica ederim canım ne demek kolay gelsin uzar inşdualarını bekliyorum bak bu sene ygs sınavım da var ona da dua et
tatlım peki bu bemiks ampul falan varya kaldırıldı diye biliyorumbulamadım onu
hayır bitanem eczanelerde bulabilirsin ben direk ilk girdiğim eczaneden aldım fiyatıda uygun 4 liraya almıştım başka yerleri araştır istersen
hayır bitanem eczanelerde bulabilirsin ben direk ilk girdiğim eczaneden aldım fiyatıda uygun 4 liraya almıştım başka yerleri araştır istersen
çok teşekkürler.. inşallah yarar ya. kestirdim saçlarımı ama yakışmadı
inş faydasını görürsün canım
Aynen bende dün kestirdim berbat olduu kuaför çok kötü kesti saçlarım toplu geziyorum bırakamıyorum gıcık oldu((
kızlar ya birşey sorucam ben geçen gün turplu su hazırlamıştım tarife uygun bi şekilde kardeşimde yapmak istedi biraz fazla yaptım o yüzden sonra yumurta ve turpun kokusunu duyunca vazgeçti sadece ben yaptım fakat 2 kavanoz falan arttı bende ağızlarını streçleyip dolaba attım yarın tekrar yapıcam acaba o karışımı tekrar ısıtıp yapsam olur mu ki :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?