• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri sinameki formülünü bulan kişi olarak :) ben

dökülme için aktarlarda bitkisel karışım yaptırabilirsiniz mesela karışım için yağlar: badem ceviz çörekotu ısırgan jojoba çam terebentin

bi aktarda 8-9 çeşit yağ karıştırdılar ama önce iyi geldi 1 ay sonra dökülme tekrar başladı....ağır mı geliyor bana acep....çoklu yağ karışımı...otacı ısırganlı şamp. kullanıyorum bir kaç ay iyi geldi dökülmeme durdu son 3 aydır yine başladı...

yağlanma ve ağırlaşma çabuk olmaya başladı acep o zaman mı dökülüyo...

bi aktarda 8-9 çeşit yağ karıştırdılar ama önce iyi geldi 1 ay sonra dökülme tekrar başladı....ağır mı geliyor bana acep....çoklu yağ karışımı...otacı ısırganlı şamp. kullanıyorum bir kaç ay iyi geldi dökülmeme durdu son 3 aydır yine başladı...

yağlanma ve ağırlaşma çabuk olmaya başladı acep o zaman mı dökülüyo...

çok sık kullanma o zaman dökülme aşırı ve sürekli ise cildiyeye gitmelisin

çok sık kullanma o zaman dökülme aşırı ve sürekli ise cildiyeye gitmelisin

gittim...b12-demir-folik asit kanda çok düşmüş....ilaç kullandım.....azaldı....otacı şamp. kullanmaya başladım yeniden saç geldi , saçım çoğaldı, çabuk uzadı nasıl iyiye gidiyodu....akrabalarıma önerdim anlarada iyi geldi...ama benim son 3 aydır dökülmme yeniden başladı...

acep şamp. değişikliği yapsam olurmu...saç alışıyormu nedir....

Ben de bu formülü uygulamaya başlayacağım umarım bi faydasını görürüm mayısta düğünüm var çok hızlı uzamaları gerekiyor :1:

Bende uzun süre yapmıştım sinameki kürünü teşekkürler valahi :27:
Bende pek uzama yapmasa da (normalden daha fazla oldu)
Çok güzel parlatıp yumuşatmış bıraktıktan uzun süre sonra farkettim :50:
Şimdi yine çok yıprandı saçlarım tekrardan başlıyorum. Sorum şu güzel koksun diye çilek yağı kattım içine ama uçucu galiba o saça zarar verir mi ??

Japongülü geçen yıl senin açtığın konuyu okuyup heveslenirdim ama benim saçlarım uzamaz diye düşünürdüm..geçe yıl şubat ayından mayıs sonuna kadar sinemaki kürünü yaptım,sonrasında yapmadım ama o bile yetti yıpranmış çalı gibi saçlarım vardı şu an dalgalı haliyle bile belimi geçiyor saçlarım..verdiğin kür için çok teşekkür ederimm :71::71::71::71:

Sana bir kaç sorum olacak,saçlarımın uzaması şu an baya azaldı..saç kesimi yaptırmak istiyorum ama çok kesecekler diye korkuyorum,kendim ayda bir yarım cm kesiyorum yeterli olur mu..yoksa daha fazla mı kesilmeli..

BEN ne geri kalmışım uygulamadım ...hheveslendim bende uygulayayım....ciddi ciddi sonuç aldınız görünüyor ki.
bende saçlarımı artık örerek kullanıyorum saçlarımın uçları çalı süpürgesine dönnce belli olmasın diye ...
sinameki ? okeyyy

japon gülü sana sonsuz teşekkürler 2.turuma başlayacağım be gözle görülür fark var yanlız benim saçlarımın yıkadıktan sonra saç kremi sürsem maskede süresm serumda kullansam çok sert tel tel duruyor nasıl pamuk gibi yapabilirim ben ...birde kaşlar için bir tarif verrirmiisn ben 2 gün önce aldırdım ip ince yhaptı kalme sürüyorum nasıl kalınlaşabilir sarımsak yağı kullanıyorum yani daha 1 gün oldu :(

öpüyorumm iiki varsınnnn

sinamekili kür ile 7 tana yağı karıştırıp uygulandığı kürü yapmak istiyoru. sinamekili kürün nasıl olacağını biliyorum ama 7 yağın ne olduğunu bilmiyorum. bu yağlar nedir? mesela bugün sinamekili kürü yapsam yağları ne zaman kafama süreceğim?

japon gülü sana sonsuz teşekkürler 2.turuma başlayacağım be gözle görülür fark var yanlız benim saçlarımın yıkadıktan sonra saç kremi sürsem maskede süresm serumda kullansam çok sert tel tel duruyor nasıl pamuk gibi yapabilirim ben ...birde kaşlar için bir tarif verrirmiisn ben 2 gün önce aldırdım ip ince yhaptı kalme sürüyorum nasıl kalınlaşabilir sarımsak yağı kullanıyorum yani daha 1 gün oldu :(

öpüyorumm iiki varsınnnn

teşekkürler :) kaş için sarımsak en iyisi ama yağı filan değil de sarımsağı ikiye kesip direk suyunu sür . kaş alınınca tekrar eski haline dönmesi sabır istiyor malesef

ARKADAŞLAR BEN bu küre yeni başladım saçlarımın dibi çok kaşınıyo sizdede böyle bişey oldu mu...

küre başlamadan gittim saçlarımı kestirdim çok kötü durumdaydı...belimde gibi görünüyordu ama hep kırıktı...
şimdi kestirdikten sonra baladım bakalım uzayacak mı
ama bu kaşıntı sizde oldu mu

ARKADAŞLAR BEN bu küre yeni başladım saçlarımın dibi çok kaşınıyo sizdede böyle bişey oldu mu...

küre başlamadan gittim saçlarımı kestirdim çok kötü durumdaydı...belimde gibi görünüyordu ama hep kırıktı...
şimdi kestirdikten sonra baladım bakalım uzayacak mı
ama bu kaşıntı sizde oldu mu
ben bir aydır yapıyorum ve kaşıntı sorunum olmadı tatlım. sac derinde yara varsa yapabilir yada kullandığın yağlar alerji yapmış olabilir. bemix ampülün zararı olmadığına eminim ama sinamike yerine birde turp suyunu dene istersen belki o alerjı yapmaz

SAÇLARINIZ UZADI MI

Bİ DEĞİŞİKLİK VAR MI SAÇLARINIZDA ....bir ay uzun bir süre ...ne gibi değişiklikler fark ettiniz ...paylaşırsan sevinirim

iyi geceler...

ben sinameki aldım 2 tllik bayağı verdi adam o bana bir tutamdan 1.5 ay yeter herhalde 3 günde bır yapsam.ama yapamadım daha bemiks alcam.birde sinameki alırken adam dedi nasıl kullancaksınız.malum kabızlıktada kullanılıyor bu.sacımı uzatmak için kullancam dedim.bana aslında sac uzatan harika bi ot var ama ben satmıyorum yasal değil dedi nasıl esrar gibi bi otmu dedim hayır zehirli bi ot adı bit otu dedi sadece göze değdirmiceksin o konuda cok dikkat etmelisin onun dışında sacına sürdüğünde dökülen yerler bile çıkar saca ondan iyi bişey yok dedi oda olmazsa yılan yagı dedı ama yılan yağıda yurt dışından geliyor orijinal alman lazım çakması cok üretiliyor maalesef dedi 10 ml 5 tl di.sımdılık sınamekıyı deneyeyım dıye almadım.

Saçlarım kulağım hizasında yani çok kısa saçımın hemen uzamasını istiyorum.ben 18 yaş altıyım ve bu kür saçlarıma zarar vermez değilmi?

Back
X