- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
istemez miyizzİsteriiiz isteriiiz
Hepsini isteriz dmi maskım![]()
formülll verin bizee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istemez miyizzİsteriiiz isteriiiz
Hepsini isteriz dmi maskım![]()
onu kendiniz ayarlayabilirsiniz mesela saçta yağlanma hızlanır ya da ağırlık hissedersiniz o zaman ara verirsiniz
dökülmeye iyi gelen bi kürünüz varmı acep...:26::26:
istemez miyizz
formülll verin bizeeşöyle gürleştirmeye yarayan bii formül olsa fena olmazdıı hani leydimm
![]()
dökülme için aktarlarda bitkisel karışım yaptırabilirsiniz mesela karışım için yağlar: badem ceviz çörekotu ısırgan jojoba çam terebentin
bi aktarda 8-9 çeşit yağ karıştırdılar ama önce iyi geldi 1 ay sonra dökülme tekrar başladı....ağır mı geliyor bana acep....çoklu yağ karışımı...otacı ısırganlı şamp. kullanıyorum bir kaç ay iyi geldi dökülmeme durdu son 3 aydır yine başladı...
yağlanma ve ağırlaşma çabuk olmaya başladı acep o zaman mı dökülüyo...
çok sık kullanma o zaman dökülme aşırı ve sürekli ise cildiyeye gitmelisin
japon gülü sana sonsuz teşekkürler 2.turuma başlayacağım be gözle görülür fark var yanlız benim saçlarımın yıkadıktan sonra saç kremi sürsem maskede süresm serumda kullansam çok sert tel tel duruyor nasıl pamuk gibi yapabilirim ben ...birde kaşlar için bir tarif verrirmiisn ben 2 gün önce aldırdım ip ince yhaptı kalme sürüyorum nasıl kalınlaşabilir sarımsak yağı kullanıyorum yani daha 1 gün oldu
öpüyorumm iiki varsınnnn
ben bir aydır yapıyorum ve kaşıntı sorunum olmadı tatlım. sac derinde yara varsa yapabilir yada kullandığın yağlar alerji yapmış olabilir. bemix ampülün zararı olmadığına eminim ama sinamike yerine birde turp suyunu dene istersen belki o alerjı yapmazARKADAŞLAR BEN bu küre yeni başladım saçlarımın dibi çok kaşınıyo sizdede böyle bişey oldu mu...
küre başlamadan gittim saçlarımı kestirdim çok kötü durumdaydı...belimde gibi görünüyordu ama hep kırıktı...
şimdi kestirdikten sonra baladım bakalım uzayacak mı
ama bu kaşıntı sizde oldu mu