Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Simmastİ - meme büyütme
- Konu Sahibi ciarasisi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Bitişik birbirine yakın olan meme farklı,bahsedilen bu Ameliyt sonrası birbirine yakın olan komplikasyon gögüs farklı durum.Ya uzulmeyin Allah aşkına. Ben de Yarabbi su göğüslerimi bitişik yaratsaymis keşke diyorum. Ortası duble yol gibi. İnanın boyle olmasi daha kötü. Ben de ameliyat olduğumda bitisik yuvarlak göğüslerim olsun istiyorum. İnşallah da olur. Burda gördüğüm fotoğraflarda hiç bitisik olan da görmedim ayrıca.oyle istenirse yapmıyor mu doktorlar yaa. Benim öyle olmicaksa ne anlamı var ameliyat olmamın
Göğüslerin yakın olması kişisel bir durum. Kaburga kemiğinin arasındaki kemik kalınsa göğüsler birbirine uzak olur. Çünkü gögüs dokusu,başlangıç yuvarlak hatlar o orta kaburga kemiğinden sonra başlar.
Ameliyatla yakınlaştırılabilir biraz ama fazla yapılamaz. Yapılırsa bu sefer meme ucu yanlara bakar ve kötü olur.
Göğüslerin büyüdüğü Zaman özellikle ileri Doğu çıkıntısı fazla olduğunda birbirine yaklaşması kolay olur. Benim gögüs aram bir parmak kadardır mesela. Emzirdiğim dönemlerde göğüslerim büyüdüğünde de bu kadar yakınlaşmıştı. Ama süt bitip küçüldügünde ayrık duruyordu
Teşekkür ederim. Ama ben ameliyat olmadan önce mutlaka doktoruma bunu istedigimi soylicem.ben emzirirken de bitisnedi.dediginiz gibi yapisal olarak hep öyleydi. Şimdi çok daha kötü. Formlari takip etmeye çalışıyorum. Çok istiyorum yaptırmayı.
Protez meme ucu orantilanarak koyuldu için, isteğe bağlı yakın ya da uzak olma durumu olacağını sanmıyorum. arzum77 e katılıyorum. Aksi halde meme uçları yanlara bakar ki bu durumu kolay kolay hiç bir doktor yapmak istemez. Bizim bahsettiğimiz olay memelerin yakın ya da uzak olmasi değil, ameliyat sonrası oluşan simnasti, uniboob, skin tenting gibi komplikasyonlar. İnşallah istediğin memelere kavusursun.
Kızlar merhaba tekrardan .. Hem genel cerraha hemde estetık doktoruma gıttım ultrasonum temız sıkıntı yokmus fıbrokıstık memem var zaten.. Doktorum da evet dedi sadece sıkıntı orta hatta bı parmak bosluk olmalıydı deri ince ve esnek olunca bu oluyormus ne protez kucukluguyke nede ceplerle ılgılı sıkıntından olmus derımle alakalıymıs .. Bebek yapmayı planladıgım için cocuk yap emzırme bıtsın ben burdayım dedi 15 dk lık bı operasyonla ıkışer dıkıs atarak içeriden o kısmı asagıya cekecekms ozel teknıgı var dedi alt meme kesısınden gırerek yapılıyomus bı kısmı acarak dedi .. Bu basına geleb ıkıncı hastasıymısım numunelığım herzamanki gıbı .. Ucret almadan duzeltme yapacakmıs her hastamın arkasındayım yaptı bıttı dıye bısey yok dedi simdilik birazdaha rahatladım
Çok güzel bir haber bu ,doktorunun ilgilenecek olması güzel. Tabi başına gelmesi kötü ama doktorun arkanda. Hangi doktor hastasının sorun yaşamasını isterki sonuçta.Kızlar merhaba tekrardan .. Hem genel cerraha hemde estetık doktoruma gıttım ultrasonum temız sıkıntı yokmus fıbrokıstık memem var zaten.. Doktorum da evet dedi sadece sıkıntı orta hatta bı parmak bosluk olmalıydı deri ince ve esnek olunca bu oluyormus ne protez kucukluguyke nede ceplerle ılgılı sıkıntından olmus derımle alakalıymıs .. Bebek yapmayı planladıgım için cocuk yap emzırme bıtsın ben burdayım dedi 15 dk lık bı operasyonla ıkışer dıkıs atarak içeriden o kısmı asagıya cekecekms ozel teknıgı var dedi alt meme kesısınden gırerek yapılıyomus bı kısmı acarak dedi .. Bu basına geleb ıkıncı hastasıymısım numunelığım herzamanki gıbı .. Ucret almadan duzeltme yapacakmıs her hastamın arkasındayım yaptı bıttı dıye bısey yok dedi simdilik birazdaha rahatladım
Çocuktan sonraya bırak kesinlikle ve artık kafaya takıpta kendini üzme lütfen.
Teşekkür ederim canım zaten doktora bısey soylerkende içim cız edıyodu oyle bı adam değil cnku bu sekılde olan ıkıncı hastasıymsım ve onuda çözmüşler takmaMamı soyledi bende verdıgı guvenle mutlu oldum tabı .. Süt verırken buyurmu dedim bırlesırmı hayır dedi orayı tutan dokun var dedi bebekten sonra olması gerek cunku dikişlerin tutması gerek yap oyle gel dedi cok sukur takıp kendımı uzmucem sadece hamılelık ve emzırırken bırlesır korkusu var hala hayırlısı ins olmaz bısey doktor olmaz dedi ama gorcez insallah kızlarÇok güzel bir haber bu ,doktorunun ilgilenecek olması güzel. Tabi başına gelmesi kötü ama doktorun arkanda. Hangi doktor hastasının sorun yaşamasını isterki sonuçta.
Çocuktan sonraya bırak kesinlikle ve artık kafaya takıpta kendini üzme lütfen.
Teşekkür ederim canım zaten doktora bısey soylerkende içim cız edıyodu oyle bı adam değil cnku bu sekılde olan ıkıncı hastasıymsım ve onuda çözmüşler takmaMamı soyledi bende verdıgı guvenle mutlu oldum tabı .. Süt verırken buyurmu dedim bırlesırmı hayır dedi orayı tutan dokun var dedi bebekten sonra olması gerek cunku dikişlerin tutması gerek yap oyle gel dedi cok sukur takıp kendımı uzmucem sadece hamılelık ve emzırırken bırlesır korkusu var hala hayırlısı ins olmaz bısey doktor olmaz dedi ama gorcez insallah kızlar
Güzel haberler:) çözümun olması, arkasında durması harika. Doktorun adı neydi canım? İstanbulda ise muayene olmak isterim. Benim için önerisi olur mu merak ettim.
Canım esteworlddeyken tanısmıstık ilk ıkı sene sonra kendı muayenehanesini actı suan fulya acıbademın caprazında teras dıye bı bına ver kendı ofısınde ama ınanılmaz talep goruyor ıkı sene ust uste en cok meme protezi koyan doktor secıldı dolguda yapıyo bulent tekerekoğlu faceden bakabılırsın foto paylasıyo ben içeri gırince burdada buldum sizi dedim bulcaksın dedi yaptı bıttı var mı dedi sen benım hastamsın falan insani duyguları yerinde bir doktor benım basıma gelen sadece ıkıncı hastasıymısım şans işte en azından verdıgı guvenle mutlu ettı beni hatta eve gecınce yazdım bu asama ıkı sene surcek sonra unutmayın dıye hastalarımı asla unutmam dedi :)Güzel haberler:) çözümun olması, arkasında durması harika. Doktorun adı neydi canım? İstanbulda ise muayene olmak isterim. Benim için önerisi olur mu merak ettim.
şimdi takdir ettim dr unu sorun cildinden de olabilir evet ben zaten daha önce de gördüm kas zarı altında iki meme arası havada duran kas altı da gördüm.Kızlar merhaba tekrardan .. Hem genel cerraha hemde estetık doktoruma gıttım ultrasonum temız sıkıntı yokmus fıbrokıstık memem var zaten.. Doktorum da evet dedi sadece sıkıntı orta hatta bı parmak bosluk olmalıydı deri ince ve esnek olunca bu oluyormus ne protez kucukluguyke nede ceplerle ılgılı sıkıntından olmus derımle alakalıymıs .. Bebek yapmayı planladıgım için cocuk yap emzırme bıtsın ben burdayım dedi 15 dk lık bı operasyonla ıkışer dıkıs atarak içeriden o kısmı asagıya cekecekms ozel teknıgı var dedi alt meme kesısınden gırerek yapılıyomus bı kısmı acarak dedi .. Bu basına geleb ıkıncı hastasıymısım numunelığım herzamanki gıbı .. Ucret almadan duzeltme yapacakmıs her hastamın arkasındayım yaptı bıttı dıye bısey yok dedi simdilik birazdaha rahatladım
önemli olan yaptığı işin arkasında durması
Aynen canım saolsun doktorum rahatlattı :)şimdi takdir ettim dr unu sorun cildinden de olabilir evet ben zaten daha önce de gördüm kas zarı altında iki meme arası havada duran kas altı da gördüm.
şimdi takdir ettim dr unu sorun cildinden de olabilir evet ben zaten daha önce de gördüm kas zarı altında iki meme arası havada duran kas altı da gördüm.
Gorduklerinden tedavi olan var mıydı? Benim kas altı oldu, 2 cm kadar havada şu an
tekrar ameliyat oldu ama çokta düzelmedi ehh işteGorduklerinden tedavi olan var mıydı? Benim kas altı oldu, 2 cm kadar havada şu an