• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simli ve saworowski taşlı halılar nerde bulunur yardım lütfenn!!!...:(

limongirl

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
360
0
316
İstanbul
merhaba arkadaşlar parlak simli ve saworowski taşlı halı modelleri arıyorum özellikle yatak odası için öyle olsun istiyorum ama internette çokda bulamadım nerde bulabilirim yardımcı olabilirmisiniz çok istiyorum yaa..boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

Varmıdır ki öyle halılar gördün mü biyerde arkadasım.. hem düşmez mi tası,temizlemesi nasıl olur ki çok soru sordum.kaydirigubbakcemile3 ama halı olarak taşlı olması çok mantıklı gelmedi arkadsım kusura bakma

sadece bir mağazada görmüştüm ama nerde gördüm hatırlamıyorum vitrinden gördüm çok hoşuma gitmişti ama var olduğunu biliyorum temizliği nasıl olur bilmiyorum ama bir yöntemi vardır mutlaka eğer bulablirsen aldığım yer soracağım nasıl kullanmalıyım diye bu benim hayalim sadece yatak odası için istiyorum hani öyle çek değil de köşelrinde veya bir kaç yerinde olsa diye düşündüm:):) kötümü etmişim arkadaşım..yerimseniben:çok üzgünüm:

valla arkadasım illaki istiyosundurda bana kalırsa kullanışsızda alma derim zorlnan sen olursun yine kullanışlı temizlemesi rahat olan bişeyle al derim inşallah öyledirde gönlüne göre olmus olur..ben hiç duymadım o yüzden sasırdım

öyle canım zaten henüz duyulmuş veya moda olmuş birşey değil ben görmüştüm aklımda öyle eğer bulursam tavsiye etmezlerse almam:1: sadece simli olanlardanda olabilir boshayallersmile peki senin varmı önerebileceğin yatak odası halıları?:1rolleyes:

ben henüz almadım canım ama benim yatak odam bembeyaz siyahla kombine edicem ve büyük ihtimalle siyah tüylü halıcam yatak odama merinosun bi bayisinde görmüştüm çok hoştu yumusacık ama o nasıl temizlenir bilmiyorum dökülme ihtimali olmazsa öyle alıcam kesinlikle:)

taşlı halı insanın ayağına batmazmı ki .. hiç görmedim ben merak ettim bilmiyorumkismile

cnm öyle kalın taşlardan değil küçük küçük pırltılı taşlardan öyle görmüştüm eğr bulursam ki bulamadım eklerim mutlka sadece köşelrinde veya bir kaç yerinde olsa mesela ama bilemiyorum bakalım....boshayallersmile

ben henüz almadım canım ama benim yatak odam bembeyaz siyahla kombine edicem ve büyük ihtimalle siyah tüylü halıcam yatak odama merinosun bi bayisinde görmüştüm çok hoştu yumusacık ama o nasıl temizlenir bilmiyorum dökülme ihtimali olmazsa öyle alıcam kesinlikle:)

ewet onlarda güzel ben beyaz alacağım yatak odasını örtüsü dikildi fuşya ve siyah tül üzeri incili kendi hayalimdi oda ohaoldumsmile ona uygun tonlarda halı aruyorum ama bakalım ben biraz zor olanı istiyorum ve seviyorum galiba yaa hep böyle uğraşırımyerimseniben

saray pırlanta serisi canım, kırmızı var bende. bildiğim kadarıyla siyahı ve beji de var

Products.asp

Eklentiler

• $halı.webp
    $halı.webp
    590 bayt · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım ewet işte bu tarz yatak odası içinde varmı daha çok onu istiyordum ama baktım renkleride var çok güzeller..:)

arkadaşlar linki ekleyemedim resmide shaggy taşlı süet halı diye yazarsanız bakabilirsiniz hilaal cim seninde hoşuna gideblir.

80x150 var canım en küçük sanırım. ben salonumda en büyüğünü ve bir küçüğünü kullanıyorum. gerçekten çok şık duruyor. ama elektrikli süpürge ile süpürürken itina istiyor, taşlar içine kaçabiliyor çünkü.. öyle aman aman sağlam değil taşları, biraz zorlayınca çıkarabilirsin..

80x150 var canım en küçük sanırım. ben salonumda en büyüğünü ve bir küçüğünü kullanıyorum. gerçekten çok şık duruyor. ama elektrikli süpürge ile süpürürken itina istiyor, taşlar içine kaçabiliyor çünkü.. öyle aman aman sağlam değil taşları, biraz zorlayınca çıkarabilirsin..

ewet canım tüylü gümüş rengi ortası taşlı peki nasıl yıkama yapıyorsun onu.

bence swarovski li halı kullanışlı olmaz çünkü onlar hemen çıkıyol<r hele ki sürekli ayak altında olan bişise yani ben bile o kadara şıkır şeyleri severim ama almam şahsen halıyı swarovskili :umursamaz:

bence swarovski li halı kullanışlı olmaz çünkü onlar hemen çıkıyol<r hele ki sürekli ayak altında olan bişise yani ben bile o kadara şıkır şeyleri severim ama almam şahsen halıyı swarovskili :umursamaz:

haklısın cnm iama işte bende seviyorum dediğin gibi çok itina ve özen göstermek lzım en azından yatk odamda olsun istiyorum işte..boshayallersmile çok hoş görünüyorlar..

Back
X