• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

simli halılar kullanışlımı birde hafif oymalı

baybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
289
1
33
Antalya
evet kızlar ltfen cvb simli halılar kullanışlımı birde hafif oymalı siyah beyaz halı düşünüyorum sizce nasıl ..kullanışlımı

evet kızlar ltfen cvb simli halılar kullanışlımı birde hafif oymalı siyah beyaz halı düşünüyorum sizce nasıl ..kullanışlımı

bu tip bir halı kullanmadım ama bir arkadaşım kullanışlı olmadıgını söylemişti oymalı halıların. oymalı kısmı çok toz tutuyormuş :(

benim butun halılarım simli gayette kullanışlı cok memnunum canım yatak odamın halısıda oymalı ve simli toz vs tutmuyor ben cok memnunum...

oymalı halı her zaman sıkıntı...simleri de yıkanınca dökülüyor.

Benim yatak odam ve salonum oymalı halılardan toz filan tutmuyor üstelik çok şık ve asil duyruyor tabii bence :31:
Oturma odam içinde bir kaç gün önce simli halı aldm ama zamanla simleri dökülüyormuş satıcı öyle dedi :34:

denk geldim tekrar yazıyım dedm salonumun halısı sml ve oymalı yıkamaya gonderdm 2kere yıkandı simler duruyor yan dokulmed solemek istedim...

Henüz yıkatmadım ama simli oymalı açık renk halıyı oturma odamda kullanıyorum,çocuğum var kirletse de silince çıkıyor.Yıkanınca neolur bilmiyorum 4 aydır serili oturma odamda henüz kirlenmedi.Ama yine de fikir al başkalarından da,yıkatmadım çünkü.

Back
X