simli boya

arkadaşlar ben de salonuma ve yatak odama simli boya uygulattım. harika oldu. herkese tavsiye ederim.polisanın simli dekoratif boyasını alıyorsunuz. önce duvarlarınızı istenilen renge boyatın. boya kuruyunca üzerine rulo ile simli boyayı biraz sulandırıp sürüyorsunuz ve ışıl ışıl bir eve sahip oluyorsunuz. salonumu somon rengi üzerine gümüş sim, yatak odamı da çok açık gri üzerine gümüş sim yaptık. her ikisi de güzel oldu ama gri de duruşu çok daha mükemmel

Selam cnm bende salonumu simli açık gri yapmak istiyorum bu renk boyada hangi marka kullandığını ve kodunu yazarsan bakmak isterim tşk ler..

Selam kızlar boyacı simli boya ile boyamaya başladı salonumu..Hatta ilk defa yapacağını söyledi bu sekilde bir çalışma..bugün ilk katı sürmüş eşimle telefonda konustugunda cok harika olduğunu söylemiş yarın bi kat daha gececekmiş.Bence yapmak isteyen arkadaşlar benim gibi cesaretli olup denesinler derim :)))

Ben karar veremedim kendim mi sim atsam simli boya mı alsam diye ilk önce sim aldım epey düşündüm ve kızımın odası için simli boya aldım sonunda dün boyacı ilk katı attı beklediğim kadar ışıl ışıl olmadı bende boyacı yemekteyken ondan gizli aldığım simden boyanın içine attım :) ışıklar yanınca ve güneş görünce parlıyor, benim attığım simler içinde belli oluyor biraz daha iri duruyor ben ayrı boya almanızı tavsiye etmem keşke 2 kutu alsaydımda kendim boyanın icine atsaydım.. bu aksam kızmın odasını düzenleyebilirsem fotoğraf koyarım yarın inşallah.

Seyhan ece arkadaşım keşke içine kendin sim karıştırmasaymışsın dediğin gibi..ilk katta simler pek belli olmuyor 2.katıda sürdüğünde çok hoş oluyor ışıl ışıl parlıyor..kesinlikle 2 kat sürmek gerekiyor bu boyalarda.

biz polisanın simli boyasından sürdük. bir kat sürünce yeterli geldi. 2 kat srsek aşırı simli olurdu

benim odamda simli. boyanın içine 10liralık sim koyduk. 6-7 ay oldu hiç dökülmedi. duvara dokununcada eline bulaşmıyor

Güzel oldu benim hoşuma gitti yani ayrı simli boyaya para vermeye hiç gerek yok kırtasiye veya tuafiyelerden alınan simler boyanın içine atılılabilir öylede çok güzel olur eminim .. ama şöyle bir sorun var Kızımın odası daha da renkli olsun diye birazda stiker ile süslemek istedim fakat Simli olduğundan sanırım yapışmıyor stikerler bir süre sonra çıkıyor ve düşüyor .

kızlar simler yalnızca su bazlı boyadamı kullanılır bilgisi olan varmı bizim boyalar sentetik saten

kızlar simler yalnızca su bazlı boyadamı kullanılır bilgisi olan varmı bizim boyalar sentetik saten

tatlım senin dyvarına da olur tabi ki hatta daha da güzel olur ben yaptım süper oldu . simleri kendim aldım 2 tl ye :) badana yapılırken son katında simleri döktüm boyaya ve şu anda karşımda ışığın yansıdığı yerler ışıl ışıl :2:

canım simi nereden aldın?birde açık sarı boyaya hangi renk sim olur.gümüş rengi sim mi yoksa sarı olan sim mi?

Bizim evdeki sivalar hep simli, aksam isiklari yakinca cok guzel bir goruntu cikiyor ortaya,
Isterseniz resim cekebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…