simli boya

nefisem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
1.737
8
116
Adana
slm kizlar oturma odam beyaz renk tekrar boyamayi dusunuyoruz ama beyaz dan baska renk gitmez diye dusunuyoruz beyaz boyalarin simli olanindan varmi hic karsilasdinizmi duvar kagitlari var simli parlak ama boyadada olabilirmi ne dersiniz yada kirtasiyeden sim alip boyaya döksem pisman mi olurum cevaplar icin simdiden tessekkurlera.s.

bi arkadaşım boyanın içine kendi sim katmıştı
bu kırtasiyede satılanlardan çok da güzel olmuştu güneş vurdkça
parlıyo ben de hazır boyalı eve girmesem simli düşünürdüm
seneye ben de sim katıcam boyaya çok şık duruyo

canım peki boya kurudukdan sonra simler dökülmüyormuydu bende evime yaptırmak istiyorum çirkin olur diye cesaret edemiyorum...

canım peki boya kurudukdan sonra simler dökülmüyormuydu bende evime yaptırmak istiyorum çirkin olur diye cesaret edemiyorum...

ben de onu sordum dökülmüyo diye hayır deyince ikna olmak için
hatta ıslak mendille falan sildim yok çıkmıyo dökülmüyo canım

ben de onu sordum dökülmüyo diye hayır deyince ikna olmak için
hatta ıslak mendille falan sildim yok çıkmıyo dökülmüyo canım

canım peki boyanın içine ne kadarlık sim dökmüş nasıl yapmış tekniğini anlattımı arkadaşın, boyanın çeşidi nasıldı, ben bi kaç hafta için de yeni evime taşınıcam boya badana yapılacak simli istiyorum öğrenirsen sevinirm:1hug:

o zaman sormuştum canım 1 odayı boyayacak kadar boya kutusunun içine ama boya hazırlandıktan sonra en son bir şişe hani kuöförlerde falan vardır ya
o şişeden beyaz simden döküp iyice karıştırmışlar
su bazlı satendi boyası silenebilenlerden
o da ilk cesaret edemediği için bi odada denemiş
simi arttırıp eksiltmek sana kalmış boyada belli oluyomuş zaten
uçuk pembe boyanın içinde çok güzel duruyodu hele güneşin vurduğu duvar süper
akşamları da ayrı güzel olur eminim.

himm anladim canim guzel durduguna sevindim o zaman bende öyle yapiyim parlak lara karsi asiri ilgim var ve dedigin gibi gunes vurunca yad aksam isik acinca piril piril parlamasi cok guzel olur simdiden fikir cok hosuma gotto

ya birde boyandikdan sonra simlrden ala bulasik gibi durmuyormu hani isik felan olmayinca nasil bi göruntu oluyor acaba

kızlar ben bugün boyacıdan marshallın dekoratif simli boyasını buldum ve aldım aslında boya değil şeffaf simli jel. Duvarımızı istediğimiz renk boya ile boyadıkdan sonra kuruyan boyanın üzerine fırça ile sürüyoruz biraz tuhaf bir benzetme olacak ben bu işlemi renkli ojemizin üzerine cila sürme gibi düşünüyorum..:)) altın sarısı, gümüş,ve bordo renkleri vardı simli görünümü yoğun istiyorsak fırça ile duvara tampon yaparak hafif bir efekt istiyorsak resim boyar gibi fırça ile sürüyoruz. aldığım yerdeki elemenlar böyle anlattı

şöylede olabiliyor. duvarınızı ne renk boyamak istiyorsanız onun içine beyaz simli ya da gümüş simli boyadan karıştırıyorsunuz. biz böyle yaptırıcaz. her iki boyadan yarı yarıya katıyorlar

bende görmüştüm onu. güzel olur sanırım. yeni evime taşınıcam 2 hfta sonra şimdi içine sim karıştırıp boyamayı denicem.gerçi boyacılar boyıyacak ama onlara sorarım. inş güzl olr

iyi fikirmiş bu bende deneyeceğim

Ilk boyadığında güzel oldu varsayalım peki ikinci sefer boyadığında ve simsiz tek renk olacaksa duvar yuzeyı putur putur olacak. Dümdüz bi duvar için zımpara gerekecekbosuna masraf -ki boyamaktan daha masraflı- bence bı heves için duvarlarını mahvetme tabi tercih senin gene

biz ev bakmaya gittiğimizde evin içi hazır simli boyaydı ama sadece salonu..krem renkti çok şık duruyordu..duvarları elliyim dedim..elime sim falan gelmedi..ama odanın içi pırıl pırıl parlıyordu...

Yatak odamı boyatıyordum, boyacıya sordum. Zamanla dökülüyor. Duvarı silemiyorsunuz, dökülmesi hızlanıyor dedi. Bende yaptırmaktan vazgeçtim. Her sene boyatmakla uğraşamam :)

eşimle filli boyanın lületaşı rengini beğendik katologda sürünce pek içim ısınmadı sonra bu sitede simli boyayı okuyunca denemekte zarar yoktur dedim...odayı eşim boyamıştı sonra birmilyoncular varya ordan 5 tüp sim aldım tanesi 50 kuruş kattım kalan boyaya son katına vurdu eşim resim ekliyemedim ama herkese tavsiye etmek istedim..gerçekten çok güzel oldu elimi şu an duvara tekrar şöyle gezdirdim hiçde öyle pütürcük yok oda neyse artık.....benim boyam beyaz krem gibi içine gümüş rengi sim kattım sonuç süper oldu..

benim odamın boyasıda simli. boyanın içine 10liralık sim kattık. öyle boyadık.şuan hiç dökülmüyorda ışıl ışıl çok güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…