Similac mama kullanan var mı?

asyaaaaaaaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2012
542
2
46
Ankara
Selam kızlar, ben bebegime basından beri aptamil mama kullanıyorum. Anne sutu de aliyo ama az.. Bebegimin cok gaz sorunu olunca similac mama önerdiler aldım ama üzerinde anne sutu almayan bebekler içindir yazıyo acaba neden eğer verirsem tadından dolayı anne sütunu almıyor mü acaba? Hem meme hem similac veren var mı? Ya da fikri olan?

selamlar. benim bebeğim 2ayını bitirdi. anne sütü almıyor. bende aptamil kullanıyordum ama doktorumuz similac kullanmamızı söyledi. kalorisi daha fazla imiş o mamanın.

Bnm kızım 2,5 ayını bitirdi ve yaklaşık 1 aydır sadece geceleri yatmadan önce veriyorum similac'ı. Herhangi bir sorun yaşamadık hem anne sütü alıyor hem de similac. Ben ilk humana vermiştim ama onu sevmedi sonra ablam yeğenime kullanmıştı similac aldık çok seviyor :) ama dediğim gibi ben sadece günde 1 kere yatmadan önce veriyorum. Gerçi daha fazlasının da sorun olacağını düşünmüyorum ..

anneler merhaba, similac tad olarak anne sütüne en yakın devam sütüdür. Ayrıca hurma yağı ve laktoz içermediği için hem bebeklerinizin kabızlık sorunu olmayacak hem de laktoz olmadığı için tatlı değildir. anne sütü ile beraber kullanımı çok iyidir.

yine de hiç bir şey anne sütünü tutmaz. bol bol su için anne sütünüzde olur, keyfinizde bol olur :) anneler

ben emzirme konusunda size baskı kurmaya devam edeceğim. Anne sütü yetmeyen bebekler için benim tavsiyem hipp, similac, sma dır. bu mamalar ile anne sütü bırakmadan kullanabilirsiniz. aptamil ve bebelac ( aynı firmanın aynı ürünü) laktoz içerdiği için tatlıdır ve bebek tatlıya kaçar. anneyi bırakır.

Bu arada geçen aylarda yaptığım tavsiyeler ile uygun fiyatlı mama alan anneler bana ulaşarak teşekkür etti. çok mutlu oldum bende, birbirimize destek olmak zorundayız. yine size güzel kampanyaları aktarmak istiyorum. Hipp 800 gr mama 4 al 3 öde ve toplam 99 TL ( kutusu 24 tl ye geliyor normali 49 TL %50 indirim), hipp 300 gr 6 al 5 öde 85 TL, similac 400 gr kutusu 16,5 TL ( 5 kutu alırsanız 15 TL oluyor kutusu) normal fiyatı 27 TL, SMA 900 gr 40 TL( bu arada gelen yoğun ilgi yüzünden biz kadınlar kulübü bitirmiş bütün SMA ları:)) ) imiş. bunları akılda tutması zor oluyor diye kağıda yazdırdım, bakarak yazıyorum umarım size faydalı olur. den de detaylı bilgi alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
benım bebegım için pregestımıl mamaya ıhtıyacım var yardımcı olabılır mısınız . bebegım rahatsız ve bu mama sayesınde bıraz olsun rahatlayacak.

Ben 1 senedir kullanıyorum. En ucuz satan yer

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende kullanıyorum sütüm yetersiz ne yaptıysam sütüm istediğim gibi degil...önce sütümden emziriyorum doymuyor similac mama veriyorum.. Sütüm az ama ne içse o kar diyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…