• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SimeRon'un Yeni Gelin Evi :))

evin çok güzel olmuş güle güle oturun içinde huzurlu mutlu olun inşallah

Allah huzurla oturmayı nasip etsin inş. herşey yerli yerince. özellikle salon halılarını beğendim marka ve modeli nedir acaba? bende salon halılarımı değiştireceğim aradığım tonlarda.

Rabbim evliliğinizi hayırlı uğurlu eylesin inşaAllah.. evini de maaşallah çok düzenli yerleştirmişsin. İnşaAllah ileride kendi evini döşersin canım.

:71:

kurduğunuz bu sıcak yuvada çok ama çok mutlu olun inşallah. ne güzzel telaşlar bunlar şimdi, nede güzel koşuşturmalar, heyecanlar...doya doya, sindire sindire yaşamanı tavsiye ederim.şimdiden tebrik ediyorum.herşey gönlünce olsun. mutluluklar...:nazar:

Allah huzurla oturmayı nasip etsin inş. herşey yerli yerince. özellikle salon halılarını beğendim marka ve modeli nedir acaba? bende salon halılarımı değiştireceğim aradığım tonlarda.

canım z.burnundan aldık merinostan safir serisiydi sanırım yeni sezon modeli.. ilk gördüğümde budur demiştim hatta çok beğenmiştim :)

ben pek beğenmedim canım yani benim zevkime uygun değil

olabilir canım herkesin kendi zevki.) benimde aklımda hayalimde bambaşka şeyler vardı ama kendi evin olmadığında maalesef o hayaller mutasyona uğruyor..
Rabbim evliliğinizi hayırlı uğurlu eylesin inşaAllah.. evini de maaşallah çok düzenli yerleştirmişsin. İnşaAllah ileride kendi evini döşersin canım.

:71:

inş canım ya.. kendi evimiz için çok çok daha güzel planlarımız var zaten Allah herkese nasip etsin.

kurduğunuz bu sıcak yuvada çok ama çok mutlu olun inşallah. ne güzzel telaşlar bunlar şimdi, nede güzel koşuşturmalar, heyecanlar...doya doya, sindire sindire yaşamanı tavsiye ederim.şimdiden tebrik ediyorum.herşey gönlünce olsun. mutluluklar...:nazar:

Tatlı koşturmalar ama çok da yorucuymuş hiç öyle karşıdan gözüktüğü gibi değil.. son 9 günüm kaldı işte insan hayatında bir kez yaşıyor diyorum sakinleştiriyorum kendimi.. çok uğraştık anneler falan herkes bir elden kurduk yerleştrdik evimizi :)

herşeyin çok güzelmiş canım, inşAllah güzel günlerde kullanırsınız...
darısı evlenme telaşında olanların başına :34:

rabbm ağız tadıyla oturtmak nasip etsin....evin çok cic çok güzel,,,sende benim gibi moru seviyosun anlaşılan:))

okudukça çok moral oluyor bana.. malum stres tavan :)) çok sağolun kızlar[/:8:B]

allah güle güle oturmayı nasip etsin gerçekten çok beyendim mutluluğunuz daim olsun darısı başımıza:19:

Back
X