• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SimeRon'un Yeni Gelin Evi :))

Allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin canım.. herşey çok hoş renkler falan.. ben bir tek yatak odandaki peçetelere takıldım.. bence onlar olmadan daha hoş durur (zevk meselesi işte)
madem paylaştın olumlu ve olumsuz yorumlara açık olman gerekir :1::1::1:
Allah mesut etsin canım..

huzurla, mutlulukla oturmanız nasip olur inşallah. saç kurutma makinalarımız aynı. ikide bir bozulursa şaşırmayın. çok güzel kurutuyor, kabartmıyor saçı ama devamlı bozuluyor.

benim tarzım diil çiçekli işli şeyler pek ama güzel kombine etmişsin eşya bahane aslında allah geçim versin gerisi hikaye diyorlar ya dogru hakkaten evlenince anlıyor insan ama yinede çeyiz hevesi cok güzeldir 4 sene önce bende yaşamıştım farklı bir duygu allah çoook güzel günler göstersin inşallah cok mutlu ol

çok sağolun arkadaşlar.. yatakodamdaki ve mutfaktaki peçeteleri düğünden sonra kaldırıcam.. onları annem istediği için kıyamadım tamam dedim yoksa sevmem bende.. perde ve tüller setti yatak örtümle beraber.. çok iyi oldu benim için.. tabiki eksiklerim var bikaç resim aksesuar koymayı planlıyorum.. bakalım onar artık düğünden sonra işin zevkli alışverişleri keyfi bi yerde =))

herşeyden önemlisi mutluluk bencede.. huzur...

çok güzel olmuş Rabbim yuvandan huzuru mutluluğu hiç eksik etmesin hep mutlu güzel günler geçirirsin inşallah şimdiden tebrik ederim :16::16:

Allah huzurlu son derece mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah.:nazar::nazar:
Tertipli ve düzenli bir ev olmuş.:nazar:

hayırlı ugurlu olsun canım evin kendi evinin resimlerini de koyarsın inşallah mutluluklar:71:

çok beğendim cnm iyi günlerde kullanın esyalarınız inş..
ne güsel onumu alsam bunumu alsam derdi bitmiş.benim düğün temmuzda..sıkıntılar başladı karasızlık çok kötü

Çok yorucuydu ama değdi sanırım kızlar ya.. bir de ben istanbula gelin geliyorum aslen istanbulluyum ama 1.45 dk lık mesafedeyim... her haftasonu git gel git gel.. otobanı ezberledim valla.. artık beklemedeyim.. 6 nisan kına 10 nisan nikah kızlar :) kınam burda bi cafede olacak.. nikahım istanbulda olacak.. düğüncü değilimdir pek e konuklarda bölündüğünden anlamsız geldi böylesine karar verdik hayırlısı artık :nazar: :nazar: :nazar:

Back
X