• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SimeRon'un Yeni Gelin Evi :))

simeron

TATLIŞ'yla çok mutlu :))
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
516
6
118
37
Evet kızlar.. Evim bitti şükürler olsun ki.. Bende buraya koymak istedim baktım herkes paylaşmış,e hazır çekmiştim :)) umarım başarabilirim.. Evimin eksikleri var.. Aksesuar,tablo vs vs .. Küçük şeyler yani onun dışında bi eksiğim yok.. 10 nisanda evleniyorum.. evimiz kira olduğu için çok çok özenemedik inş kendi evime kısmet =) fotolar çok olmuşsa ö dilerim ama herşeyi paylaşmak istedim.. tuvalet ve koridoru çekmemişim kızlar.. bir de boş bi odam var onu ütü ve çamaşır odası yapıcam onuda koymadım.. işte evim.. :49:

çok güzel evin canım. allah mutluluk ve huzur versin. çok beğendim.

herşey güzel görünoyr allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin evinizde... yuvanızdan bereket eksik olmasın...

Bilemiyorumki canım? Ben resimleri eklerken önizleme yaparak attım hep.. kontrol ettim. Diğer arkadaşlar görüyolar sanıyorum.. Pc inde bi program eksikliğinden de olabilir? Bilemedim ki? :26:

Herşeyin çok güzel çok düzenli canım Allah ağız tadıyla oturma nasip etsin :):)Darısı başıma artık.. Güle güle otur:16:

cnm , güle güle otur güzel olmuş evin.

Güzel temenni ve dilekleriniz içn çok sağolun kızlar... Allah herkesin duasını kabul etsin mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin... :97: :40:

mıs gıbı yenı gelın evı ya cok guzel tertemız masallah gule gule otur ınsallah onemlı olan esya degıl zaten mutlu huzurlu olmak...esyalarınında hepsı cok guzel :):21:

allah mesut etsin herşey çok güzel görünüyo nede olsa yeni gelin evi pırıl pırıl:nazar:

resimleri ben de göremiyorum
$adsız.webp

Son düzenleme:
Back
X