Anket Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

Şimdiye kadar hiç aşk mektubu yazdınız veya aldınız mı?

• Ankete Katılan
    72
aşkım askerde olduğu için mektuplaştık:)
mektubun yeri çok ayrı ya
insan çok heycanlanıyor cidden:)

evet yazdım eşimle o askerdeyken offfffff offfffffff ne güzel günlerdi o yaaaaaaa senağlama:asigim:

j0341738cw6.th.jpg
"]http://img218.imageshack.us/my.php?image=j0341738cw6.jpg]
j0341738cw6.th.jpg
[/URL][/URL]

eşimle çok yazdık birbirimize.o saklamış ama ben attım hepsini, aileden dolayı yakalanırım filan diye...

Son düzenleme:
eşim bana geçenlerde bir mektup yazmış ama aşk mektubu diyemem, ilk defa mektup yazdı bana, o da sinirinden......

Benim eşimle aşkım ona yazdığım mektupla başladı desem..
O zamanlar geldi gözümün önüne,çok güzel bir bağ kurduk sonunda bir mektuplaştık,kendi ellerimle verdim yazdığım mektubu!!İçimdeki alevlenen aşkı önce kelimelere sığdırıp sonrasında da sahibininde bilmesi gerekiyordu..
Cevabınıda yazdığı mektubu halen saklarım..

çok aldımm çokk yazdımm eşimee
hala dahaa saklarızz
öyleki
bana yazdığı mesajlarıı bile günlükk yapmışımdırr oda bende arada açar okuruzz

annem evlenene kadar cep teli almama izin vermedigi icin nisanliyken esimle mektuplaysiyoduk öyle posta yolluylada diil birbirimize veriyoduk :) :) :)))
ama iyikide öyle olmus bir kutu dolusu mektuplarimiz var arada hem anilarimizi tazeliyoruz hemde hatira belki cocuklarimiz ilerde sahit olurlar yazili askimiza :) :)) :)))

yazdım ve aldım..
esımle mektuplarımız hala duruyor..
arada bır okuyoruz :asigim:

Evet yazdım, hemde çok. Hepsini saklamıştım 2 ay öncesine kadar. Ama yırttım attım hepsini üzerilerindeki gözyaşlarımla beraber, hiç kalmadı bende. Sinirimi o mektuplardan çıkardım.:1closedeyes:

bizimkisi aşk evliliği şeker,hiç maktupsuz olurmu? ama tabiiki de mesajlar her zaman ağır basıyor,ama mektuplaştıkkk;)))

aşk maili diyebılırmıyızzz bizz... :asigim:
eşim denizcidir.. gecen sene ispanyaya gittiginde ozaman çok aşk mailleştikkk :asigim:
ama gerceginide aldım yazmıs bana kıyamam aşk mektubumm...
beyaz dosya kagıtlarına 3sayfa kadardı... kenarlarını cakmakla yakmıs olmalı bölee guzeel durmus çookk beyenmstım...
bende ona yazıcaaamm suprizim olsun... mersin açıklarında şimdi kocişimmm :asigim: senağlama

ben de eşime o yokken duygularımı yazmıştım sonradan toplu olarak verdim.eşim de bana yazmıştı.hala cüzdanında saklar kıyamam.ben de öyle

Back