- 20 Nisan 2011
- 68
- 0
Arkadaşlar ben şimdilik bebek sahibi olmaktan hamile kalmaktan korkuyorum. birkaç ay hamile kalmamam lazım. bunun için hem maddi hem manevi nedenler var.iş durumu aile durumu filan. Ama altı sekiz ay sonra filan da çocuk sahibi olmaya çalışacağım. bu kadar zaman için hap kullanmak ilerde hamile kalmamı olumsuz etkiler diye korkuyorum. bunun için eşim istemiyor hap kullanmamı. bunun dışında o da prezervatif kullanmak istemediği için biz çok nadir birlikte oluyoruz geri çekme yöntemi ile. iki defa da ertesi gün hapı kullandım. biri de 21inde.
ben şimdi iki şey danışmak istiyorum.özellikle de yaşca benden büyük de olsa küçük de olsa evlilik konusunda tecrübeli olanlara. ben 30 yaşındayım ama sadece 6 aylık evliyim.
benim doğum kontrol hapı kullanmam ne kadar doğru.
ikincisi ben ertesi gün hapı içtiğim de ilişkinin üstünden 50 saatten fazla geçmişti. ilişki adetimin bitip benim temizlemden 48 saat sonra filandı.
daha adet günüme 10 günden fazla var. ama göğsümde şişlik ve ağrı hissetmeye başladım. belki psikolojik olabilir çünkü başka belirti yok. sizce ben hamilie kalmış oabilir miyim
ben şimdi iki şey danışmak istiyorum.özellikle de yaşca benden büyük de olsa küçük de olsa evlilik konusunda tecrübeli olanlara. ben 30 yaşındayım ama sadece 6 aylık evliyim.
benim doğum kontrol hapı kullanmam ne kadar doğru.
ikincisi ben ertesi gün hapı içtiğim de ilişkinin üstünden 50 saatten fazla geçmişti. ilişki adetimin bitip benim temizlemden 48 saat sonra filandı.
daha adet günüme 10 günden fazla var. ama göğsümde şişlik ve ağrı hissetmeye başladım. belki psikolojik olabilir çünkü başka belirti yok. sizce ben hamilie kalmış oabilir miyim
Son düzenleme: