• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdiki aklınız olsa?

Processes

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2015
7.917
21.237
348
Kizkardesler sizin dusuncelerinizi almak istiyorum, daha dogrusu evlenmis olanlarinizin dusuncesini almak istiyorum
Simdiki akliniz olsa nikahi düğünden önce mi yapardiniz yoksa düğünde mi:)

Artilari eksileri nelerdir?

Dugununuzle ya da nisaninizla ilgili "şimdiki aklim olsa şunu soyle yapardim, simdiki aklim olsa şunu şöyle yapmazdim" dediginiz seyler var mi?

Telaş icindeki herkese kolay gelsin, her sey gonlunuzce olsun:)

Son düzenleme:
ben tayin durumum için mecburen erken yapacağım ama olmasa düğünde tercih ederdim..

ayrı yapmanın artıları
ayrı bir elbise
çiçekli taç vs güzel bir anı oluyor

eksileri
gören kişi sayısı daha az oluyor

Canım ben düğünümde yaptım nikahı, bunun için belediyeye ekstra bi ücret oduyorsun (ne gerek varsa sanki o kadar ücret almalarına) Ama ben gelinligimle evet deyip imzamı atmak istemiştim. İstediğim gibi de oldu güzel oldu. Senin nasıl istediğin önemli olan

Kizkardesler sizin dusuncelerinizi almak istiyorum, daha dogrusu evlenmis olanlarinizin dusuncesini almak istiyorum

Ben düğünden önce yaptım herhangi bir eksisi yok benm için tarihimizi özel seçmiştik çünkü onun dışında arkadaşlarla tatlı bir gün ve o güne özel fotoğraf çekimi gibi artıları oldu bana

düğün günümde yaptık yine olsa yine yapardım nikahsız düğün iftar daveti gibi oluyor bence o günü anlamlı kılan şey nikah bana göre :KK60:

Merhaba.Benim düğünüm de 1 ay sonda ve ben düğünde nikah kıyılmasını tercih edenlerdenim.Çünkü bence o günün önemi evlenmiş olmamız.Diğer türlü sanki yapay duruyor düğünler sanki sırf takı takılsın diye açıkçası.

ben tayin durumum için mecburen erken yapacağım ama olmasa düğünde tercih ederdim..

ayrı yapmanın artıları
ayrı bir elbise
çiçekli taç vs güzel bir anı oluyor

eksileri
gören kişi sayısı daha az oluyor
Düğünde nikahı tekrar kiydirabiliyorsun.
Bir arkadaş tayin için önceden nikah yapıp 4 ay sonra nikahla evlendi.

Bizim düğünümüzde oldu çok istemiştim öyle olmasını, ama istediğim tarihte nikah kıymadık o yüzden şimdi ki aklım olsa bizim için özel olan o tarihte nikah kıyardım...

şimdiki akım olsa (1 ay önce) kuaförün böyle bir saç yapmasına izin vermezdim
fotoğraflara baktıkça beğenmiyorum

Eklentiler

• 562.png
    562.png
    310,9 KB · Görüntüleme: 70
Back