• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdide kaka yapmıyoruzz

TRAKYALI

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
1.085
19
116
Şanlıurfa
:1shok:SELAM KIZLAR YAKLAŞIK 10 GÜNDEN BERİ 4. AYINI DOLDURAN BEBEĞİM KAKA YAPMA PROBLEMİ YAŞIYORUZ TAM 3 GÜN YAPMIYOR BEN DE MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALIYORUM 3. GÜNÜN SONUNDA ZEYTİN YAĞ İÇİRDİM YAPMADI POPOSUNA DERECE SOKTOM YAPMADI ARMUT SUYU VERDİM YİNE YAPMADI EN SONUNDA FİTİL ATTIM İNANIRMISINIZ YİNE YAPMADI KAFAYI YEMEK ÜZEREYKEN BİR GÜN SONRA YAPTI BU KADAR ŞEY DENEDİM NİYE YAPMADI ANLAMADIM ARADAN Bİ ÜÇ GÜN DAHA GEÇTİ YİNE AYNI DURUMDAYIOZ MÜDAHALE ETMEDEN ÖNCE GÖRÜŞLERİNİZE İHTİYACIM VAR ACELE YARDIM LÜTFEN NİYE BÖYLE OLUYO .

merhaba canim bence stres etme kendine benim kizimda önceden 4 gün yapmadigi oluyodu ebe ve doktora sordum bu durumu onlarda bebekte herhangi bir zorlama ikinma yoksa normal dedi yani 8 güne kadar normalmis benimki 4 günün sonunda dolu dolu yapiyodu ama simdi düzene girdi yani sorun yok icinin rahat etmesi icin istersen doktorunu arayabilirsin ama ben sordugumda cevaplari sabitti

bizimde kaka sorunumuz var canım ben 5-6 gün bekliyorum ıkınmasını bekliyorum bende çok şey yaptım yine yapmadı ertesi gün fitili çok küçük parçaya ayırdım öyle verdim o şekilde yaptı fakat mama veriyosan yada ek gıda kabız olabilirmiş bu normalmiş ama anne sütü veriyosan bu normal değil anne sütü alan çocuk kabız olmazmış kayısı kaynatıp suyunu içir istersen

yaptıĞı zaman sıvı yapıyo ama kabız olsa katı Şekılde kuzu kakası gıbı yapar ayrıca yalnızca anne sÜtÜ alıyor arada bır elma armut suyu verıyorum oda Çok az

benim kızımda o aylarda kaka yapma günleri çok değişirdi bazen 3 günde bir bazen 4 günde bir bazende hergün yaaprdı dr umuzla konuştuğumuzda anne sütü alan bebeklerde kabızlık yada ishal olmaz demişti ek besine geçtikten sonra önemli demişti bence dr unuza sormadan bunun için bişey yapmamanı tavsiye ederim

aksamları 1 tatlı kasıgı saf zeytin yagı içir hemen arkasından emzir gecer probleminiz ben öyle yapıyorum..........

aynı sorun bizde var ve biz bir hafta yapmıyoruz ben sadece zeydinyağı verdim diğer hiçbişeyi yapamdım doktora sordum anne sütü alan bebekelrde 4 güne kadar yapmamam normal dedi 4 günden sonra bebek sıkıntıya girer dedi ama benim kzımz bir hafta yapmazsa zorlanmıyo 7 günden sonra zorlanıyor ve doktorun verdiği fitili yarım koyuyuruz anında yapıyo ayrıca sıvı yapıyo kabızolsa sert yaparmış doktor dedi bende sıkıntı içersindeyim her defasında fitilmi verceğim diye ama başka çare yok

bizde aynı durumdayız ve fitilsiz kaka yapmıyor kızım alıştı fitile...
saf zeytinyağı bile fayda etmedi

bizde de aynı sorun var doktor debridat isimli bagırsak duzenleyici ilaç verdi bence bi doktora git çünkü zeytinyagı geçici bi çözüm ama ilaç bagırsaklarını düzenliyor

Canım benim kızımda 4 günde bir yapıyordu.. Doktoru 4 gün fazla dedi. Debridat diye bir şurup verdi..Onu içtiği günden beri hergün bir kez yapıyor.. Ama şurubun zamanı doldu 3 gündür vermiyorum. Kızım dün de bugünde kaka yapmadı.. Önceki günden ben yaptırmıştım zorla... Aslında tekrar yazdıracağım şurubu ama bağırsak tembelliği olurmu diye korkuyorum...

Canım eğer bebeğinin sıkıntısı yoksa birgün daha bekle.. Belki 4 günde bir yapar...

Canım benim kızımda 4 günde bir yapıyordu.. Doktoru 4 gün fazla dedi. Debridat diye bir şurup verdi..Onu içtiği günden beri hergün bir kez yapıyor.. Ama şurubun zamanı doldu 3 gündür vermiyorum. Kızım dün de bugünde kaka yapmadı.. Önceki günden ben yaptırmıştım zorla... Aslında tekrar yazdıracağım şurubu ama bağırsak tembelliği olurmu diye korkuyorum...

Canım eğer bebeğinin sıkıntısı yoksa birgün daha bekle.. Belki 4 günde bir yapar...

debridat bağırsak düzeneyicimi?

benim bebeğimde 6.ayına girdi.3_4 gün yapmıyor sonra kndiliğinden yapıyor.3 farklı doktora sordum bu kadar küçük bebeğe ilaç veremeyiz dediler.çok zorlanırsa gliserinli fitil verin dediler.

bugÜn 3. GÜn kafayı yemek Üzereyımmmm hala kak yok kızlar sıze bıraz garıp gelıcek ama ben var yaa kızımın kakasının kosunu Özledım onu koklamamak benım ıÇın resmen bı eksıklık halını aldı

bizimde bugün 4.gün kaka yok piyasada ne yapıcam inanın bilmiyorum artık...
belki iğrenç ama bende özledim kızımın kakasının kokusunu :utangac:

:roflol:
benim oğlan da 3 gündür yapmıyo yine. kokusunu özlemedim cunku maşallah bol bol gaz kaçırıyo :)

benimkinin gazı ile kakası farklı kokuyo gazı kötü kakası ona göre daha iyi...sırnaşık şey
muhabbetimiz süper kızlar yaaaa..:roflol:

:roflol: evet ya muhabbet çok hoş oldu.

benim kızımında gazı kokmaya başladı ide altını değiştirirken gaz çıkartıyo işte ozaman ağzım burnum nasibini alıyo bide gözümün içine baka baka yapıyo kartladı artıkk cadı

aynen ya. bebekler rahatlıyo heralde altını açınca. popo havadayken daha kolay gaz çıkarıyolar :)

Back