Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Şimdi sıra bende yorumlarınız bekliyorum:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
canım sade gri bir halı almanı öneririm ve dediğin koltuk kombininide rahatlıkla kullanabilirsin çünkü gri her renk ile gayet uyumlu olacağından.perdenide yine grili ama sade yaptırabilirsin.aksesuarlarını gümüş rengi yada moru dengelesin diye pudra pembesi tercih edebilrsin.olmadı mor objede gayet şık olur.sayende bende kendi zevklerimi tazelemiş oldum canım:54:

yatak odası çok güzel
koltukların farklı renk olması hoş,benim koltuklarım da farklı renklerde(biri mor,biri beyaz,kırlentlerim de kırmızı yeşil falan) :1:
ama bi koltuğun rengi kırmızı mı mor mu belli değil,onun rengi hoşuma gitmedi pek.

Son düzenleme:
canım sade gri bir halı almanı öneririm ve dediğin koltuk kombininide rahatlıkla kullanabilirsin çünkü gri her renk ile gayet uyumlu olacağından.perdenide yine grili ama sade yaptırabilirsin.aksesuarlarını gümüş rengi yada moru dengelesin diye pudra pembesi tercih edebilrsin.olmadı mor objede gayet şık olur.sayende bende kendi zevklerimi tazelemiş oldum canım:54:

Canım bende perdeyle halıyı gri düşündüm en uyumlu oyle olur sanırım..Aksesuarda pudra pembesi hıc aklıma gelmemıstı aslında düşünebilirim.Zevklerinde gayet güzel:)Teşekkür ederim vakit ayırıp fıkırlerını paylaştıgın için:):52::52:

yatak odası çok güzel
koltukların farklı renk olması hoş,benim koltuklarım da farklı renklerde(biri mor,biri beyaz,kırlentlerim de kırmızı yeşil falan) :1:
ama bi koltuğun rengi kırmızı mı mor mu belli değil,onun rengi hoşuma gitmedi pek.

Canım teşekür ederim..Griyle morun uyumunu hep çok sevmişimdir bırde renkleri farklı koltuklar hosuma gıdıyor.Kırmızı değil rengi mor resımde oyle cıkmıs.:46::46::46:

Canım teşekür ederim..Griyle morun uyumunu hep çok sevmişimdir bırde renkleri farklı koltuklar hosuma gıdıyor.Kırmızı değil rengi mor resımde oyle cıkmıs.:46::46::46:

hee tamam morsa güzeldir :1:

Mürdüm çok boğmazmı sence?Krem veya gri düşündüm ben ama karar veremedım:):):52::52::52:

eğer salonun büyükse boğmaz ama yine de açık renk her zaman daha ferah durur.benim oyum açık renklerden yana
o yüzden gri beğendiysen isabetli tercih derim ben.
benim ayrıca bi halım mor bi halım kırık beyaz :52:
mor yemek masamın altında beyaz koltukların arasında,renk cümbüşü var :1:

yatak odan sevdiğim bir model güle güle kullan
salon takımın güzel bende görden çok inceledim ama bir türlü beğenemiyorum
bu takımın yatak olamaması kötü ama sen yataklısını yaptıracaksın galiba fiyat konuştun mu ne diyolar
benim beğendiğim tarz bu
yatağıda çekyat tarzı yaptırma derim duvara sıfır açılan modeller çok kullanışlı

canım yatak odan harika benım ıstedıgım modelden :) Ama eğer almadysan koltuk takımında siyah berjer var ya onun rengini farklı yaptır derim ben 3 renk pek güzel durmamış bence iki renk kullan bence o siyah berjeri gri olarak düşünürsen daha ferah olur...Hem halı bulmaktada zorlanmamıs olursun :34:

canım yatak odan harika benım ıstedıgım modelden :) Ama eğer almadysan koltuk takımında siyah berjer var ya onun rengini farklı yaptır derim ben 3 renk pek güzel durmamış bence iki renk kullan bence o siyah berjeri gri olarak düşünürsen daha ferah olur...Hem halı bulmaktada zorlanmamıs olursun :34:

Saol canım :)Koltuk takımlarından vazgectık baska bı takım begendım onu aldık çok açık krem sade spor cok begenerek aldım..Aklımda ne vardı ne aldım ıste:):)O takımı almıs olsaydım berjerı grı yapıcaktım sıyahtan pek hoslanmıorum zaten..Vakıt ayırıp fıkır verdıgın ıcın tesekkur ederıım tatlım..!!

yatak odasının orjinali ev görde var senin eklediğin fotoğraftan farklı biraz çekmece kulpları falan değişik.
Evgörde çok pahalı ama ya :(
bende yine evgörden bu yatak odasını beğendim 2000 tl daha ucuz hemde onun kadar şık..
http://www.evgor.com.tr/asp/product/6391/Valentin-Avangarde-Yatak-Odasi
sen yaptırdın mı yatak odanı ?
orjinaline benzedimi çok merak ettim..

Son düzenleme:
yatak odasının orjinali ev görde var senin eklediğin fotoğraftan farklı biraz çekmece kulpları falan değişik.
Evgörde çok pahalı ama ya :(
bende yine evgörden bu yatak odasını beğendim 2000 tl daha ucuz hemde onun kadar şık..
Valentin Avangarde Yatak Odas rn Gruplar - Avangarde Yatak Odalar Evgr Mobilya
sen yaptırdın mı yatak odanı ?
orjinaline benzedimi çok merak ettim..

Canım evet evgörde pahalı burdaki mağazalar evgorden daha pahalıydı.Bende yaptırdım evin tadilatının bitmesini bekliyoruz bittikten sonra yatak odası kurulup resmini çekip sana gönderebilirim.Orjinali gibi kulpları falanda aynısını istedim.Senin beğendiğin yatak odasıda çok güzel alırsan eğer morunu tercih etmelisin çok beğendim ben.:52::52::52:

Canım evet evgörde pahalı burdaki mağazalar evgorden daha pahalıydı.Bende yaptırdım evin tadilatının bitmesini bekliyoruz bittikten sonra yatak odası kurulup resmini çekip sana gönderebilirim.Orjinali gibi kulpları falanda aynısını istedim.Senin beğendiğin yatak odasıda çok güzel alırsan eğer morunu tercih etmelisin çok beğendim ben.:52::52::52:

benim gönlüm inci yatak odasında ama diğerini de çok beğendim evet ya morlu olucak yada beyaz istiyorum :)
tek şüphem komidinler yatak başlığından ayrılıyormu ayrılmıyormu ayrılıyordur muhtemelen dimi :D
heycanla bekliyorum senin yatak odişini :)
sen ne kadara yaptırdın peki canım ?

benim gönlüm inci yatak odasında ama diğerini de çok beğendim evet ya morlu olucak yada beyaz istiyorum :)
tek şüphem komidinler yatak başlığından ayrılıyormu ayrılmıyormu ayrılıyordur muhtemelen dimi :D
heycanla bekliyorum senin yatak odişini :)
sen ne kadara yaptırdın peki canım ?

Canım yatak odası bizimle yıllanmıcak illakı birgun sıkılıp değiştiriceksin oyuzden şuanda hangisi bütçene uygunsa onu almalısın..Buarada mor çok sevdıgım bı renk ama çok çabuk bıkarsın renklı oldugu ıcın fikrimi değiştirdim bence beyaz tercıh etmelisin:)Komidinden ayrılıyormu hiç bilmiyorum inanki resimden pek ayrılıyor gıbı gelmedı bana ama.Yatak odamın hazırı 6 milyardı ben 3 milyara yaptırdım canım.:52::52:

Kızlar yatak odamı yaptırdım nasıl sizce?Birde Oturma odasınıda boyle düşünüyorum evgörde beğendim hep aynı koltuklardan sıkıldım renklerı farklı olsun istiyorum.Eğer sizde evet derseniz bunun aynısı yaptırıcam inşallah.Çok kararsız kaldım fikir verin bana şimdiden teşekkürler öpüldünüz:):52::52::52

KIZLAR HEPİNİZE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM.BU KOLTUKLARI NASIL KOMBİN EDEBİLİRİM YANI HALIM PERDELER FALAN BUNUN ICINDE YARDIMCI OLABILIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM..

canım koltuklarını çok beğendim.çok modern ve renkleri de çok güzel..sakın vazgeçme derim :) odanın zemini ne renk? eğer zemin açık renkse koltuğunun rengi gibi bordo tonlarında bi halı düşünebilirsin.ama zemin koyu renkse gri al bence halını.perdeni de gri ve siyah tonlarıyla kombinleyebilirsin.eminim çok şık olur :16:

Back
X