Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sade gri bir halı almanı öneririm ve dediğin koltuk kombininide rahatlıkla kullanabilirsin çünkü gri her renk ile gayet uyumlu olacağından.perdenide yine grili ama sade yaptırabilirsin.aksesuarlarını gümüş rengi yada moru dengelesin diye pudra pembesi tercih edebilrsin.olmadı mor objede gayet şık olur.sayende bende kendi zevklerimi tazelemiş oldum canım![]()
yatak odası çok güzel
koltukların farklı renk olması hoş,benim koltuklarım da farklı renklerde(biri mor,biri beyaz,kırlentlerim de kırmızı yeşil falan)
ama bi koltuğun rengi kırmızı mı mor mu belli değil,onun rengi hoşuma gitmedi pek.
halı mürdüm olabilir,beyaz olabilir,krem olabilir meselaaa :44:
Canım teşekür ederim..Griyle morun uyumunu hep çok sevmişimdir bırde renkleri farklı koltuklar hosuma gıdıyor.Kırmızı değil rengi mor resımde oyle cıkmıs.![]()
Mürdüm çok boğmazmı sence?Krem veya gri düşündüm ben ama karar veremedım:):)![]()
canım yatak odan harika benım ıstedıgım modelden :) Ama eğer almadysan koltuk takımında siyah berjer var ya onun rengini farklı yaptır derim ben 3 renk pek güzel durmamış bence iki renk kullan bence o siyah berjeri gri olarak düşünürsen daha ferah olur...Hem halı bulmaktada zorlanmamıs olursun![]()
Yatak odanı çok beğendim canım güzel günlerde kullan inşallah![]()
yatak odasının orjinali ev görde var senin eklediğin fotoğraftan farklı biraz çekmece kulpları falan değişik.
Evgörde çok pahalı ama ya![]()
bende yine evgörden bu yatak odasını beğendim 2000 tl daha ucuz hemde onun kadar şık..
Valentin Avangarde Yatak Odas rn Gruplar - Avangarde Yatak Odalar Evgr Mobilya
sen yaptırdın mı yatak odanı ?
orjinaline benzedimi çok merak ettim..
Canım evet evgörde pahalı burdaki mağazalar evgorden daha pahalıydı.Bende yaptırdım evin tadilatının bitmesini bekliyoruz bittikten sonra yatak odası kurulup resmini çekip sana gönderebilirim.Orjinali gibi kulpları falanda aynısını istedim.Senin beğendiğin yatak odasıda çok güzel alırsan eğer morunu tercih etmelisin çok beğendim ben.![]()
benim gönlüm inci yatak odasında ama diğerini de çok beğendim evet ya morlu olucak yada beyaz istiyorum :)
tek şüphem komidinler yatak başlığından ayrılıyormu ayrılmıyormu ayrılıyordur muhtemelen dimi
heycanla bekliyorum senin yatak odişini :)
sen ne kadara yaptırdın peki canım ?
Kızlar yatak odamı yaptırdım nasıl sizce?Birde Oturma odasınıda boyle düşünüyorum evgörde beğendim hep aynı koltuklardan sıkıldım renklerı farklı olsun istiyorum.Eğer sizde evet derseniz bunun aynısı yaptırıcam inşallah.Çok kararsız kaldım fikir verin bana şimdiden teşekkürler öpüldünüz:):52
KIZLAR HEPİNİZE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM.BU KOLTUKLARI NASIL KOMBİN EDEBİLİRİM YANI HALIM PERDELER FALAN BUNUN ICINDE YARDIMCI OLABILIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM..