Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Şimdi sıra bende yorumlarınız bekliyorum:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
bu yatak odası son 1 senenin modası.ben ank da mobılya mağazasında çalışmıştım bi dönem çok satıoyduk bu yatak odasını kaliteliydi.bir de ev görde vardı ozman .bencede koltuk takımların renkli olmalı çünkü güzel...

Teşekkür ederim..Evet bende geçen sene evgörde görmüştüm.Burdada nerdeyse butun magazalarda var benim odam buyuk olmadıgı ıcın yaptırmak zorunda kaldım.Koltuk takımlarıda evgörden çok güzel mobılyaları var.:52::52:

Kızlar bu koltuklarla odayı nasıl kombin edebılırım.Perdeler halı falan nasıl olmalı bunlar ıcınde fikir verırsenız çok mutlu olurum:):52::52:

HAYIRLI olsun canım : )) yatak odası takımın harikaa güle güle kullanın. oturma grubunun farklı rengini mobsa da görmüştüm renkleri biraz farklı sanırım belki fikir olur ?
$ik1[1].webp

oncelikle hayirli olsun.yatak odani cok begendim.Ama oturma grubun 3 degilde 2 renk olsaymis bence daha guzel olur.tabi sahsi fikrim.bu arada sanirim samsunlusun:)

oncelikle hayirli olsun.yatak odani cok begendim.Ama oturma grubun 3 degilde 2 renk olsaymis bence daha guzel olur.tabi sahsi fikrim.bu arada sanirim samsunlusun:)

Saol canım oturma gurubum 2 renk olucak yanı sıyah deılde gri olucak berjeri hem odayı karartmasın hemde dıyah kadıfe tozu çok bellı edıyor oyuzden:)Eevet samsunluyum canım sendemi?

samsunda oturmuyorum ama samsunluyum 7 sene once tasindik ordan.hmm az kalmis.cok heyacanli.simdiden Allah bir yastikta kocatsin:)

Bende begendim, cok guzel. Salon takımının yine bu sekilde 3 renkli olanını gormustum evlenecegim ev hazırlıkları yaptıgım donemde (yaklasık 3 sene once), haki, krem ve sütlü kahverengiydi benim gördüğüm takım. Kuması da keten benzeriydi, tüm kılıflarıda sökülüp makinede yıkanabiliyordu. Almayı cok dusunmustum o donem, sonra krem koltuk takımlarında karar kılmıstım yine onunda tum kılıfları sokulup yıkanabiliyor. Bu yıkayabilme isi cok cok guzel, hangi renk olursa olsun rahatlıkla ortu vb gerek kalmadan kullanılabiliyor. Bunları faydasının olabilecegini dusunerek uzun uzun yazıyorum, bunu istek dahilinde uygulayabilen firmalar var, rahat edersin. Halıyı ve perdeyi ben senin yerinde olsam naturel tonlarda ve desensiz dusunurdum, aksesuarlarla rahat oynarsın. Yatak odası perdesi olarak da biraz daha romantik bir tarz daha guzel giider sanki, örnek bulursam eklerim. Hersey gonlunce olsun.

samsunda oturmuyorum ama samsunluyum 7 sene once tasindik ordan.hmm az kalmis.cok heyacanli.simdiden Allah bir yastikta kocatsin:)

Anladım canım samsun dısında yaşayabılcegımı hıc dusunemıyorum suanda:)evet az kaldı zaman cok cabuk gecıyor amin canım inşallah:):52::52::52:

Bende begendim, cok guzel. Salon takımının yine bu sekilde 3 renkli olanını gormustum evlenecegim ev hazırlıkları yaptıgım donemde (yaklasık 3 sene once), haki, krem ve sütlü kahverengiydi benim gördüğüm takım. Kuması da keten benzeriydi, tüm kılıflarıda sökülüp makinede yıkanabiliyordu. Almayı cok dusunmustum o donem, sonra krem koltuk takımlarında karar kılmıstım yine onunda tum kılıfları sokulup yıkanabiliyor. Bu yıkayabilme isi cok cok guzel, hangi renk olursa olsun rahatlıkla ortu vb gerek kalmadan kullanılabiliyor. Bunları faydasının olabilecegini dusunerek uzun uzun yazıyorum, bunu istek dahilinde uygulayabilen firmalar var, rahat edersin. Halıyı ve perdeyi ben senin yerinde olsam naturel tonlarda ve desensiz dusunurdum, aksesuarlarla rahat oynarsın. Yatak odası perdesi olarak da biraz daha romantik bir tarz daha guzel giider sanki, örnek bulursam eklerim. Hersey gonlunce olsun.

Teşekkür ederim canım.Bu koltuk takımının kılıfları kadife ama sökülüp sökülmediğini hiç bilmiyorum oyle olursa benm ıcın cok ıyı olur tabıkıde.Yaptırırken bunu göz önünde bulundurucam.Perdeyı desensız dusundum bende koltuklar renklı oldugu ıcın göz yorsun ıstemıyorum.Yatak odasınıda yere kadar tül yanlardan gri kanatmı yaptırsam diye düşündüm daha karar veremedım.Zaman ayırıp düşüncelerini paylastıgın ıcın tesekkur ederım canım..:52::52:

canım yatak odan çok güzelmiş,güle güle kullan 3 renklı koltuklar benımde cok hoşuma gidiyor, ama halını ve perdelerını daha sade secmelısın bence :34: bu arada yatak odası takımını kaça yaptırdın canım ?

canım yatak odan çok güzelmiş,güle güle kullan 3 renklı koltuklar benımde cok hoşuma gidiyor, ama halını ve perdelerını daha sade secmelısın bence :34: bu arada yatak odası takımını kaça yaptırdın canım ?[/QUOTE

Canım teşekkür ederiim..Evet halım perdem sade olucak göz yoran seylerı sevmıyorum zaten sade ve şık olması taraftarıyım..Yatak odamın magazalardakı fıyatı 5 milyar ama benım yatak odam kucuk oldugu ıcın modeli götürüp yaptırdım.4 milyardı tanıdık oldugu ıcın 3 e yaptırdık..:46::46:

yatak odanız bu arkadaşınkiyle aynı sanırım ben çok beğenmiştim ferah ve iç açıcıhttp://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/504574-eylemin-evi.html
koltuk takımlarına gelince http://www.kadinlarkulubu.com/salon-takimi/432482-kaynana-salonu-olmus-kizlar.htmlburda bir arkadaş da böyle 3 renk yapmıştı ve pişman olmuştu bi bakın derim fikir verebilir...ama 2 renk ve uyumlu renkler olursa neden olmasın...

Evet canım yatak odam aynısıymıs görmemiştim tesekkur ederımm:)Koltuk takımlarına baktım onlar fazla koyu morun yanına krem veya grı olsaymıs cok guzel olurdu ama koyu yeşil çok boğmuş. Bende hem 3lü koltuk hemde berjerler gri olucağı için mor renk vermiş olucak..:52::52:

Back
X