Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Şimdi sıra bende yorumlarınız bekliyorum:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
yatak odası takımı çok güzel ama ben aynalı bölüme bayıldım.eşim bu işlerin ustasıdır.eşimin işleri hafifleyince yatak odası takımı yapıcak.aynalı bölümün fotosunu aldım izninle eşime göstricem.çok güzelmiş.iyi günlerde mutlulukla kullan yeni eşyalarını.

yatak odası takımı çok güzel ama ben aynalı bölüme bayıldım.eşim bu işlerin ustasıdır.eşimin işleri hafifleyince yatak odası takımı yapıcak.aynalı bölümün fotosunu aldım izninle eşime göstricem.çok güzelmiş.iyi günlerde mutlulukla kullan yeni eşyalarını.

Canım teşekkür ederim.Bende aynalı bölümü çok sevdım değişik orjinal.Tabiki resmi alabılırsın ve kesınlıkle yaptırmalısın çok amaçlı bırsey herseyı onun ıcıne atarsın ortalıkda bırsey kalmaz:):):52::52:

Kızlar yatak odamı yaptırdım nasıl sizce?Birde Oturma odasınıda boyle düşünüyorum evgörde beğendim hep aynı koltuklardan sıkıldım renklerı farklı olsun istiyorum.Eğer sizde evet derseniz bunun aynısı yaptırıcam inşallah.Çok kararsız kaldım fikir verin bana şimdiden teşekkürler öpüldünüz:):52::52::52

KIZLAR HEPİNİZE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM.BU KOLTUKLARI NASIL KOMBİN EDEBİLİRİM YANI HALIM PERDELER FALAN BUNUN ICINDE YARDIMCI OLABILIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM..

çok şıkk :nazar:

ooyy oyy daha yeni evliyim borcunu ödeyemedim değiştiremem ki yatak odasını :( ... güle güle otur canım hakkatten klas duruyo

Back
X