Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Şimdi sıra bende yorumlarınız bekliyorum:)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

ilknur_55

Temmuz gel artık:)
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
231
0
46
Samsun
Kızlar yatak odamı yaptırdım nasıl sizce?Birde Oturma odasınıda boyle düşünüyorum evgörde beğendim hep aynı koltuklardan sıkıldım renklerı farklı olsun istiyorum.Eğer sizde evet derseniz bunun aynısı yaptırıcam inşallah.Çok kararsız kaldım fikir verin bana şimdiden teşekkürler öpüldünüz:):52::52::52

KIZLAR HEPİNİZE YORUMLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BEĞENMENİZE ÇOK SEVİNDİM.BU KOLTUKLARI NASIL KOMBİN EDEBİLİRİM YANI HALIM PERDELER FALAN BUNUN ICINDE YARDIMCI OLABILIRSENIZ ÇOK SEVINIRIM..

Eklentiler

• $043_sedef_yatak_odasi_takimi_d11.webp
    $043_sedef_yatak_odasi_takimi_d11.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 212
  • $131-ikon-koltuk-takimi-1.webp
    $131-ikon-koltuk-takimi-1.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 475
  • $314_buyuk_4.webp
    $314_buyuk_4.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 184
Son düzenleme:
Yatak odası takımını çok beğendim . Koltuklara gelince renkleri güzel oturması da rahata benziyor. Ayrıca farklı renklerde olmasının avantajıda var halı seçeneğin artar. Şimdiden güle güle kullan.

çok güzel bende aynen böyle düşünüyorum salon takımını iki renkle kombin etmeyi düşündüğüm için iki renkli koltuk almayı istiyorum demekki bi hayli iyi düşünmüşüm ben çok beğendim özellikle yatak odasındaki tuvalet aynanın modeli çoook şık canım çok güzel güle güle kullan:nazar::nazar:

Yatak odası takımını çok beğendim . Koltuklara gelince renkleri güzel oturması da rahata benziyor. Ayrıca farklı renklerde olmasının avantajıda var halı seçeneğin artar. Şimdiden güle güle kullan.

Teşekkür ederiim canm..Griyle morun uyumuna bayılıyorum hep boyle bısey ıstemıstım ama bu takımın yataklısı yok ben yaptırırken yataklı yaptırıcam.Siyah berjerıde gri olarak düşündüm odayı karartmasın diye..:46::46::46:

çok güzel bende aynen böyle düşünüyorum salon takımını iki renkle kombin etmeyi düşündüğüm için iki renkli koltuk almayı istiyorum demekki bi hayli iyi düşünmüşüm ben çok beğendim özellikle yatak odasındaki tuvalet aynanın modeli çoook şık canım çok güzel güle güle kullan:nazar::nazar:

Canım cok tesekkur ederım.Kesinlikle bu tarz bırsey dusunebılırsın kombin acısından cok kolay.Özellikle grı mor gri kırmızı uyumu süper.Yatak odası içinde tesekkur ederimm:)Hepimiz güzel mutlu günlerde eskiteliim inşallah:):52::52:

yatak odası güzelmiş, oturma odası fotografta güzel duruyo ama normal bi odada nasıl durur bilemedim:26:

Teşekkür ederim.Aslında bu takım geniş ferah bır odada cok hos duruyor benım mısafır odamda buyuk oldugu ıcın bunu tercıh ettım.Tabiki oda yerlestıgı zaman boyle güzel durur bılemıyorum bende:):):52:

bence guzel secimler alirsan.
Otuma odan en azindan sira disi, modern ve guzel.
yatak odasida guzel hos bir model.[/QUOTE

Yatak odasını yaptırdım zaten ev bittiği zaman yerlesıcek.Ama mısafır odası büyük ihtimal bu olucak.Teşekkür ederim canım begendiğine sevindim:):52::52:

bu yatak odası son 1 senenin modası.ben ank da mobılya mağazasında çalışmıştım bi dönem çok satıoyduk bu yatak odasını kaliteliydi.bir de ev görde vardı ozman .bencede koltuk takımların renkli olmalı çünkü güzel...

Back
X