şimdi olmaz ....!!!!!!

hiç öyle şeyler söylemeyin bizde beklemediğimiz anda bebiş haberimizi aldık.bende korka korka yaptım testimi idrar testi yaptık pozitifti yine inanamadık az daha bekledik.4-5 gün sonra doktora gittik kan testi falan gerçekten de hamileymişim. ama kimselere söylemedik.bekledik bekldik geçen hafta tekrar doktora gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyunca çok farklı oldu insanın gözü doluyor boğazına bişeyler düğümleniyor. anne olduğunu hissediyorsun. çok çok farklı bir duygu sonra onu düşünerek yaşamaya başlıyorsun inşallah göreceksin canım

canım eczanede satılan testlere güvenme tahlilini yaptır hamileyim diye üzülme o kadar çok kişi denemediği yol kalmıyor gebelik için ilk başlarda sıkıntılı bir durum ama sonrasında eşinle birlikte kendini hazırlarsan çok mutlu olacağına inanıyorum ayrıca kullandığınız kondomun markası nedir dikkat edelim..

ayyyy balım dur ağlatacaksın beni şimdi :97:zaten bu aralar annelik duygularım tavan yapmış durumda...hem hazır değilim gibi ama hemde istiyorum :93:

canım benim agzına saglık cok duygulandım..aglamak uzereydım nerdeyse..rabbım bızlerede yasatsın ıhsalhh

eğitim, maddiyat bunlar önemli ama daha da önemlisi kendimi hazır hissetmek. üzülerek söylüyorum ki kendimi hiç hazır hissetmiyorum anne olmaya.

bizde hiç beklemediğimiz hazır olmadığımız bir zamanda almıştık bebeğimizin geliş haberini hatta öyleki ağlamıştım hazır değilim diye sonra o kadar çok üzüldüm ki onu üzdüğüm için kalp atışlarını duyunca bambaşka bir aleme geçiyor insan hele ki bir yazı okumuştum ben niye istemedim diye günlerce kendime gelemedim yazı şöyle ki 'Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum Allah: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek Bebek: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım Allah:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecek Bebek: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım Allah: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler bebek allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar Bebek: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne? Allah: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter.'
Kadınların annelik iç güdüsü doğuştan buna inanın doğum anımda çok zorluk yaşadım ağlaya ağlaya kendime geldim kimseyi görmedi gözüm ama bebeğimin yüzünü gördüğümde onun bana bakışını bana ait oluşunu hissetmek çok başka bir duyguydu eminim sizde bunları yaşayacaksınız içinizi ferah tutun evlat çok başka hayata çok anlam katan çok güzel birşey ne kadar zorluklarıda olsa misal 16 aydır uyuyamayan bir anne olarak söylüyorum bunu o herşeye değiyor yinede o kadar çok ona sahip olmak isteyen var ki Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın her isteyene versin

ayyyy balım dur ağlatacaksın beni şimdi :97:zaten bu aralar annelik duygularım tavan yapmış durumda...hem hazır değilim gibi ama hemde istiyorum :93:

[OUOTE=bahar07;canım benim agzına saglık cok duygulandım..aglamak uzereydım nerdeyse..rabbım bızlerede yasatsın ıhsalhh

venustencim ve baharcım sizler benim neler çektiğimi çok iyi biliyorsunuz.çok zordu senelr sürdü benim vajiyi atlatmam hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyordu bana Allahım yüzümü güldürdü. Ama inanın dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye baharcım senin ne zamandır ne kadar çok istediğini bildiğim için sana özellikle dua ediyorum.venüstencim istiyorsan sana da özellikle dua ederim tatlım. :)

Allahım en kısa zamanda beklediğiniz bebişlerinizi verir inşallah. anne olmanın stresi bile bambaşkaymış :) bebek fikrine kendimizi alıştırıyoruz yavaş yavaş.

ayy canimmm..., ne güzel iste tabiki planliyarak olsaydi daha güzel olurdu sizin icin.., dedigin gibi maddiyat ve maneviyat belki daha sonra sunacaklariniz hazir olacakti.. ama olmus iste.. demekkki kadermis, hayirlisi buymus..., ne güzel bebeginiz saglikli olur insallah..., artik bir can daha tasiyorsun karninda, allah size nasip etmis.. insallah istiyen herkeze nasip eder aminn

çok güzel duygular canım tabikide senin için de dua ederim.benim durumumu az çok biiyorsun diğer bölümden biraz riskli durumdayım şuan kese olması gereken yerin altındaymış düşük riskim var çok dikkat etmem gerekiyor. doktor çok önemli bişey olmadıkça yerinden kalkma dinlen dedi.sen de benim için dua et.ben sürekli bebeğim beni bırakma ne olursun diyorum elim karnımda.iyi düşünmeye çalışıyorum.sıkıntım yok aslında pek.

Allahım en kısa zamanda beklediğiniz bebişlerinizi verir inşallah. anne olmanın stresi bile bambaşkaymış :) bebek fikrine kendimizi alıştırıyoruz yavaş yavaş.

BEBIİŞİM SEN SIMDI HAMILEMISIN DILMISIN kac gundur surayı takıp edıorm senın yuzunden hamılesen hadı yap su testı kurtul en azından ben kurtuluyum merakla beklıom oleeeeee

Merakla bekliyoruz haberini olmuşmudur olmamışmıdır hamilelik :13: Senin hakkında hayırlısı neyse inşallah öylesi olmuştur canım....

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Ay canım benim şimdi anne oldun demek..inşallah bebegin saglıkla gelir kucagına..hayırlı evlatlardan etsin inşallah rabbim...

sımdı olmaz dedınız ama oldu demekkı acelecı bı mısafırınız var :)..hemde en şekerınden ..olan oldu derım umarım kararınızda dogurmakdan yanadır

hayattaki hiç birşeyi anneliğe değişmem ne güzel hiç uğraşmadan gelmiş meleğin şimdi beklemediğin için duyguların karışık ama her anı o kadar heycan verici ki
onun kokusu gibi koku , onun gülüşü gibi gülüş yok şu dünyada helede birde dillensin anne desin kutupdaki karlar bile eriyor anne olmak kadını kadın yapan en büyük lütuf bence
rabbim bu güzel duyguyu isteyen dileyen bekleyen herkese yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…