hiç öyle şeyler söylemeyin bizde beklemediğimiz anda bebiş haberimizi aldık.bende korka korka yaptım testimi idrar testi yaptık pozitifti yine inanamadık az daha bekledik.4-5 gün sonra doktora gittik kan testi falan gerçekten de hamileymişim. ama kimselere söylemedik.bekledik bekldik geçen hafta tekrar doktora gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyunca çok farklı oldu insanın gözü doluyor boğazına bişeyler düğümleniyor. anne olduğunu hissediyorsun. çok çok farklı bir duygu sonra onu düşünerek yaşamaya başlıyorsun inşallah göreceksin canım
canım benim agzına saglıkhiç öyle şeyler söylemeyin bizde beklemediğimiz anda bebiş haberimizi aldık.bende korka korka yaptım testimi idrar testi yaptık pozitifti yine inanamadık az daha bekledik.4-5 gün sonra doktora gittik kan testi falan gerçekten de hamileymişim. ama kimselere söylemedik.bekledik bekldik geçen hafta tekrar doktora gittik bebeğimizin kalp atışlarını duyunca çok farklı oldu insanın gözü doluyor boğazına bişeyler düğümleniyor. anne olduğunu hissediyorsun. çok çok farklı bir duygu sonra onu düşünerek yaşamaya başlıyorsun inşallah göreceksin canım
oryantalis göğüs büyütücü kapsül canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum.. korka korka testi yaptım. pozitif çıktı...:26:
eğitim, maddiyat bunlar önemli ama daha da önemlisi kendimi hazır hissetmek. üzülerek söylüyorum ki kendimi hiç hazır hissetmiyorum anne olmaya.
ayyyy balım dur ağlatacaksın beni şimdi :97:zaten bu aralar annelik duygularım tavan yapmış durumda...hem hazır değilim gibi ama hemde istiyorum :93:
[OUOTE=bahar07;canım benim agzına saglık cok duygulandım..aglamak uzereydım nerdeyse..rabbım bızlerede yasatsın ıhsalhh
venustencim ve baharcım sizler benim neler çektiğimi çok iyi biliyorsunuz.çok zordu senelr sürdü benim vajiyi atlatmam hiç anne olamıyacakmışım gibi geliyordu bana Allahım yüzümü güldürdü. Ama inanın dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye baharcım senin ne zamandır ne kadar çok istediğini bildiğim için sana özellikle dua ediyorum.venüstencim istiyorsan sana da özellikle dua ederim tatlım. :)[/QUOTE]
Ben ağladım bile...Canım aynen bendede vaji yıllarca sürünce artık anne olamıyacam diye inandırmıştım kendime ama şimdi vaji de bitince çok şükür, annelik duygularım öyle depreşti ki o duyguyu yaşamak için neler vermem..canım benim için de dua edermisin..
Ben ağladım bile...Canım aynen bendede vaji yıllarca sürünce artık anne olamıyacam diye inandırmıştım kendime ama şimdi vaji de bitince çok şükür, annelik duygularım öyle depreşti ki o duyguyu yaşamak için neler vermem..canım benim için de dua edermisin..
Allahım en kısa zamanda beklediğiniz bebişlerinizi verir inşallah. anne olmanın stresi bile bambaşkaymış :) bebek fikrine kendimizi alıştırıyoruz yavaş yavaş.
eğitim, maddiyat bunlar önemli ama daha da önemlisi kendimi hazır hissetmek. üzülerek söylüyorum ki kendimi hiç hazır hissetmiyorum anne olmaya.
hamileyim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?