• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şimdi olmaz ....!!!!!!

:70:yaaa ağlarım ama beeennn :.) hayırlı olsun inş analı babalı büyütsün Allahım :) ben istenmeyen beklenmeyen bi bebekmişim ama bizimkilerin söylediği kadarıyla onlara çok gurur vermişim, umarım bebişin de sana çok güzel mutluluklar yaşatır :) ay içim pır pır oldu ya

bizde hiç beklemediğimiz hazır olmadığımız bir zamanda almıştık bebeğimizin geliş haberini hatta öyleki ağlamıştım hazır değilim diye sonra o kadar çok üzüldüm ki onu üzdüğüm için kalp atışlarını duyunca bambaşka bir aleme geçiyor insan hele ki bir yazı okumuştum ben niye istemedim diye günlerce kendime gelemedim yazı şöyle ki 'Allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorum Allah: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecek Bebek: Allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağım Allah:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecek Bebek: Allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağım Allah: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler bebek allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar Bebek: Allahım benim için yarattığın meleğin adı ne? Allah: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter.'
Kadınların annelik iç güdüsü doğuştan buna inanın doğum anımda çok zorluk yaşadım ağlaya ağlaya kendime geldim kimseyi görmedi gözüm ama bebeğimin yüzünü gördüğümde onun bana bakışını bana ait oluşunu hissetmek çok başka bir duyguydu eminim sizde bunları yaşayacaksınız içinizi ferah tutun evlat çok başka hayata çok anlam katan çok güzel birşey ne kadar zorluklarıda olsa misal 16 aydır uyuyamayan bir anne olarak söylüyorum bunu o herşeye değiyor yinede o kadar çok ona sahip olmak isteyen var ki Allahım kimseyi evlatsız bırakmasın her isteyene versin

saol canim güzel yazi yazdim agliyorum 10 senedir bebgim olmuyor benim.

Back