merhaba kızlar
şu an çok zor bir durumla karşı karşıyayım... adetim biraz gecikti... karın ağrım var ama adet gelecekmiş gibi değil.. normalde bir gün bile şaşmazdı... ağrıdan da anlayabiliyordum ama öyle bir ağrı daha olmadı.... korunuyorduk ama adetimden bittikten sanırım 4 gün falan sonra prezervatif kazası yaşadık... nasıl oldu anlamadık... ilişki sonrasında prezervatif içimde kaldı...hemen çıkardık ama hamile olma ihtimalim var.. şu sıralarda bebek düşünmemiz imkansız... durumlar müsait değil... anlayacağınız çok korkuyoruz... test aldım ama yapmaya korkuyorum.. sorum şu kızlar.. bir aydır falan oryantalis kullanıyorum.. bu test sonucunu etkiler mi acaba?
oryantalis göğüs büyütücü kapsül canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum.. korka korka testi yaptım. pozitif çıktı...:26:
merhaba kızlar
şu an çok zor bir durumla karşı karşıyayım... adetim biraz gecikti... karın ağrım var ama adet gelecekmiş gibi değil.. normalde bir gün bile şaşmazdı... ağrıdan da anlayabiliyordum ama öyle bir ağrı daha olmadı.... korunuyorduk ama adetimden bittikten sanırım 4 gün falan sonra prezervatif kazası yaşadık... nasıl oldu anlamadık... ilişki sonrasında prezervatif içimde kaldı...hemen çıkardık ama hamile olma ihtimalim var.. şu sıralarda bebek düşünmemiz imkansız... durumlar müsait değil... anlayacağınız çok korkuyoruz... test aldım ama yapmaya korkuyorum.. sorum şu kızlar.. bir aydır falan oryantalis kullanıyorum.. bu test sonucunu etkiler mi acaba?
bak bi taşla 2 kuş vurmuşsun göğüs büyütücü kullanmana gerek kalmayacak artık otomatikman göğüslerin büyüyecek...hayırlı olsun bebişiniz...Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...oryantalis göğüs büyütücü kapsül canım doğum kontrol hapı kullanmıyorum.. korka korka testi yaptım. pozitif çıktı...:26:
bak bi taşla 2 kuş vurmuşsun göğüs büyütücü kullanmana gerek kalmayacak artık otomatikman göğüslerin büyüyecek...hayırlı olsun bebişiniz...Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı...
Ay nekadar güldüm yorumunuza..dogru bir yaklaşım...negüzel hamile kalabilmişsiniz.her çocuk rıskıyla doğar okadar seversinizki karnınız büyüyünce bide dogunca..tabi hamileyseniz ah ah bende hemen hamile kalsam peş peşe dogurcam valla biz senelerdir uğraşıyoruz tık yok. 21 günse adet periyodunuz hamile kalma olasılığı yüksek...ben bugün hesapladım şanslı günlerim hemen adet bitimine denk geliyo hatta adetliyken başlıyo... :78:
yorumlar için teşekkürler kızlar.. hiç beklemediğimiz bir anda geliverdi bebeğimiz.. Allahım size de nasip etsin inşallah..
kan testi daha yaptırmadım yaptırıcam ama adet hala yok. iyi dilekleriniz için de teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?