- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
evet maslesef bugünde 4 cocugu daha tokatlamıs ve benim oğlumun mesane sorunu vae sık sık tuvalate gitmesi gherek okul acıldıgında anlatmıstım ama bugün cocugu tuvalate yollamıs ve cocuk altına kaksını ve çişini kaçırarak geldi ve oğlum diyorki ögretmen yarında bana mı vuracak kan beynime fırladı öğle talinden sonra okula gittim dedim siz ne yaptıgınızı anıyorsunuz hiç kimseyi yollamdım tuvalte diyor olabilir dedim benim cocgum rahatsız ve tutamıyor sınıfta alay konusu bile olabilir oz amna dedim ben nasıl getiricem cocugu sıunıfa özür diledi vbs ama ne fayda hemen ankara gatdaki dr aradım gnelecerrahi yi dedim böyle böyle
dedi psikologlada görüşelim muhtemelen yüzde 70 iyileşen cocuk 2 günde ne hale geldi ögretmenle konusun eger tokat atarsa cocuk soka girer ve içine kapanıp konusmaz yemez içmez bilmiyorum delirmek üzereyim oruçluyum kusmak üzereyim basımda müthiş agrılar şimdi gidip tekrar konusacagım yoksa okul müdürüne ve milli eğitime şikayetde bulunup sınıf değiştirecegimmmmmmmmmmmmklava: klava: klava:senağlamasenağlamasenağlama
arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol ama bizimkiler şu an şekil çizme aşamasındalar..okumaya kadar bayaa bir yol katetmemiz gerek..
Yok kuzum yavaş falan değilsiniz .bizimkiler daha oralara bile gelmedi.benim oğlanda her ne kadar ders yapmaktan hoşlanmasa da ben ablamdan daha çalışkan olucam deyip yapıyor derslerini.yalnız hergün biryerlerini sakatlayıp geliyor geçen hafta bir arkadaşı elinin üzerini ısırmış hala dişlerinin izi geçmedi .cuma günü de müdür aradı barış elini sıkıştırmış gelin isterseniz diye bir gittim parmak mosmor olmuş kırıldı diye aklım gitti neyse ki kırık falan yok.bu seneyi sağ salim bir atlatabilsek ...Büyük E, küçük e çalıştık. Ha birde L harfini verdi geçen hafta öğretmen. Çokmu yavaşız acaba. benneyaptımki Ödevde vermiyor pek, çocuklar sıkılsın istemiyor öğretmenimiz. Yardımcı bir set aldık sınıfça.
Off ne zaman okumaya başlıycak bu bebelersengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?