İlköğretim Yorum ve Soruları şimdi okullu olduk 1 sinifa cocugu baslayan anneler buyrun paylaşim yerimiz olsun ne

mutlaka şikayet et ne demek ya ay çok üzüldüm sizin adiniza mutlaka şikayet et ne hakki var ya terbiyesiz daha ilkokul 1 inanamiyorum...oğlunuza başarilar sağliklar diliyorum..

arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol ama bizimkiler şu an şekil çizme aşamasındalar..okumaya kadar bayaa bir yol katetmemiz gerek..

arkadaşım bilgilendirdiğin için sağol ama bizimkiler şu an şekil çizme aşamasındalar..okumaya kadar bayaa bir yol katetmemiz gerek..

Dün akşam ders çalışırken çizgileri tam yapamıyorum diye ağladı minik kelebeğim. Öyle böyle değil, salya sümük. Tabi hızlı gonzales annesi dururmu, vermişim gazı, vermişim gazı, o gazla öyle bir çizdiki kendi bile şaştı. Sonrada havalara girdi hanfendi, benim çizdiğimi beğenmedi iyimi.-tatlicadiarzu-

Ama genelde zorlanıyor kelebeğim. Çizgiler tam düzgün değil, kargacık, kurgacık. Alışır herhalde.

Bebeğim, 5'er 5'er, 10'ar 10'ar 2'şer 2'şer sayıyor, toplama çıkarma yapıyor, adını soyadını eski sisteme göre yazabiliyor ama gelin görün ki çizgide sıfır:mymeka:, Yazmayı ona kimse öğretmedi nerden öğrendi bilmem:sm_confused:

Merhaba arkadaşlar, çocuklarınızın durumu nasıl, benim oglum ders yapmak istemiyor, yaptırana kadar canım çıkıyor, iki haftada yoruldum resmen, hep böylemi gidecek sonra düzelir mi bilemiyorum. Dün ezber yaptırdım ama bugün bogazım agrıyor konuşmaktan, moralim çok bozuk nasıl olacak neler yapmam lazım bilemiyorum.

Selam kızlar.Benim kızımda bu yıl 1. sınıfa başladı.Okula yazdırırken para istenmedi,çünkü kızımla aynı gün bende o okulda göreve başladım.E okullarının öğretmenine olsun o kadar torpilleri, di mi?:jeyyar:Sınıfımız 25 kişi.Galiba bu yönden şanslıyız.Şimdilik aidatlar, fotokopi parası, spor parası, yardımcı kitaplar v.s. 80 lira ödenecek.fisfisfisAma daha bitmiyor tabi, bilgisayar,sinevizyon falan derken daha devam edeceğiz yani ödemelere.Bizde hala çizgi çalışmalarındayız.Ödevler hepinizin olduğu gibi benimde problemim.Terzi kendi söküğünü dikemezmiş ya.Ne kadar öğretmen olsamda farketmiyor.Onun yanında anneyim....:CüvCüv:Bugün veli toplantısı vardı.Epey canımız sıkıldı.Gerçi durumunu biliyorduk ama....senağlamaDerslere karşı ilgisiz, öğretmeninin derste istediği hiç bir şeyi tamamlamamış.Ödevi yapmamız saatler alıyor.Çoğu zamanda tamamlanmıyor zaten.Bakalım gelecek günler neler göreceğiz.

of kızlar bütün haftasonu e el ele Ee 1 YAZMAKDAN ÖLDÜK VALLA YAZMAK İSTEMİYO OF OF SİZİN ÖDEVLER NE ALEMDE NASILSNIZ NELER YAPIYORSUNUZZZZZZZZZZZ

Büyük E, küçük e çalıştık. Ha birde L harfini verdi geçen hafta öğretmen. Çokmu yavaşız acaba. benneyaptımki Ödevde vermiyor pek, çocuklar sıkılsın istemiyor öğretmenimiz. Yardımcı bir set aldık sınıfça.

Off ne zaman okumaya başlıycak bu bebelersengözlerimebaksanab

Biz hala çizgi çalışmalarındayız.Sese geçemedik daha.Benim kız zoru gördükçe sürekli ağlıyor.Şaşırıp kaldık valla.

Yok kuzum yavaş falan değilsiniz .bizimkiler daha oralara bile gelmedi.benim oğlanda her ne kadar ders yapmaktan hoşlanmasa da ben ablamdan daha çalışkan olucam deyip yapıyor derslerini.yalnız hergün biryerlerini sakatlayıp geliyor geçen hafta bir arkadaşı elinin üzerini ısırmış hala dişlerinin izi geçmedi .cuma günü de müdür aradı barış elini sıkıştırmış gelin isterseniz diye bir gittim parmak mosmor olmuş kırıldı diye aklım gitti neyse ki kırık falan yok.bu seneyi sağ salim bir atlatabilsek ...

ödevler fazla geliyor arkadaşlar.
bugün kızım: ödevimi yapmam,defterimi evde unuttum derim, öğretmen defterini unutan bir kıza kızmadı dedi.
şok oldum nerden öğrendi bu numaraları yaw.
zorluk karşısında çok yaratıcı olabiliyor bu çocuklar:roflol:

slm arkadaşlar bende dertli olanlardanım benim kızımda ders yapmak istemiyor ögretmenizde sag olsun cok ders veriyor bu akşam 18,30 başladık ders yapmaya saat 23,30 kadar cocukta sıkıldı bende delirmek üzereyim bu cocuklar okumayı yazmayı cözene kadar biz delirmezsek iyidir

canımm cok sıkma yavaş yavaş yaptır bendede aynı sıkıntı oldu ama sabırla yendim sıkılma kızım okumak yazmak ck güzeldir devamlı öğütlerle şimdi sıkılmıyo seve seve yapıyo bizede cok ödev veriyorlar neden acaba daha cok kücüklerrrrrr bayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…