Şimdi ne yapacağım

Gunes3452

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
248
287
53
34
Arkadaşlar merhaba. Şuan çok dertliyim. Önceki yazılarımda doktora gittiğimi ve bebek için tedaviye başlayacağımızı yazmıştım. Doktor bana q folin verdi ve yine hamile kalmazsan adetin 2. Günü gel kan testi ver eşin de sperm testi versin dedi. Yalnız benim adetin 2. günü cumartesiye geldi ve sokağa çıkma yasağı var. Bu durumda bizim testler de ertelenmiş oldu. Gelecek sefere de ramazana denk geliyor eşim hayatta sperm testine gitmez ramaznda zaten çok çekiniyor. Ve büyük ihtimal benim kan testi yine hafta sonuna denk gelecek. Ben bukadar sabırsızken 2 ay daha ertelendi herşey ve şuan çok mutsuzum ne yapacağımı bilemiyorum. Gittikçe ümitsizliğe kapılıyorum. Ailem de sürekli sorup duruyor artık çocuk yapın diye çok geriliyorum. Yarın 1. Yıl dönümümüz eşimle ve biz 10 aydır deniyoruz

Öncelikle Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor. Gerilmeyin bu sizinle eşinizin aranızda çok özel bi konu bebek .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…