Şimdi nasıl davranmalım

Pamuku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
73
23
3
Merhaba hanımlar daha önce de yazmıştım kv nin beni birileri ile kıyaslamaya birilerini bana hep övmeye çalıştığını. Yine aynı muhabbet olunca bende herşey karşılıklı iki tarafta birbirine değer vermeli dedim bu biraz içine oturmuş olacak ki bugün yine bir şekilde konu açıldı bende yine aynı şekilde söyledim bu sefer başladı ben senin benim çocuğuma değer verdiğini hiç görmedim ben zaten dolmuşum bende şimdiye kadar olan kırgınlıklarımin bi çoğunu anlattım ona göre eşim veya onlar bana ne derse alttan almalı sabırlı beklemeliymişm öyle olmamışm o yüzden onlara hiç değer vermemişm bu sefer altta kalmadım çok şey söyledim çünkü içime ata ata psikolojim bozuldu o yine kırıcı şekilde konuşmaya devam etti bizi zaten istemiyosun dedi biz sana hep battik ben hem yeri gelir çağırırım hem her zaman giderim bazen üst üste giderim bunu bile bile bunları söyledi o söyledi ben söyledim neyse yine kalkarken normal konuştum kalktım ama yıllarca iyi niyetli olmama rağmen sonuçta yine böyle söylemesi düşünmesi canımı sıktı bundan sonra ciddi bir mesafe koyacak yapım maalesef yok ama nasıl davranacağınımıda bilemiyorum açıkçası ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…