ŞİMDİ HAREKET VAKTİ (Spor Günlüğüm)

bluedreams79

Guru
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
684
568
Selam kızlar...Ben 36 yaşındayım ve yaklaşık 75 kiloyum.Dönem dönem spor yapsamda devamlılığı olmadı ne yazıkki.Yaklaşık 3 aydır da iyice hareketsizleştim hatta son zamanlarda biraz hareket etsem nefes alışverişimin hızlandığını fark ettim ve bu beni çok rahatsız etti.Ben de yeni bir başlangıç yapmaya karar verdim.Kasımdan itibaren tam anlamıyla spora başlıyorum.Imkan buldukça yürüyüş veya leslie yapmaya karar verdim.Kendimi motive edebilmek içinde bu topiği açtım.Umuyorum ki bu sefer devamını getireceğim.

Bugün 5000 adım atabilmişim sadece.. gün içindeki normal hareketlerimiz hariç, ki o da fazla bir şey tutmaz zaten

Herkese bol hareketli günler diliyorum :)

canım bende aynı durumdayım nefes nefese kalma bendede oluyor
ben bir kaç gündür dans ediyorum
yürüyüş zor geliyor
dans çok ta eğlenceli oluyor

canım bende aynı durumdayım nefes nefese kalma bendede oluyor
ben bir kaç gündür dans ediyorum
yürüyüş zor geliyor
dans çok ta eğlenceli oluyor
bana da yürüyüş en kolayı gibi geliyor canim ama dans etmek de eğlenceli tabiki.hareket olsun da önemli olan o :)
şu ana kadar 5150 adım adım attım.akşama kadar en az 10.000 adım atmayı planliyorum

sana da kolay gelsin :) okuduğum kadarıyla sen de bayağı ağır spor yapıyorsun.benim ki onun yanında birşey degilmiş
en temeli yürüyüş ama :KK66: yavaş yavaş ben de ağırlaştırdım artık. önceden çok yürüdüm ben de :KK66:
üniversite zamanında bile spor sahasına gider bir saat yürürdüm. ve o zamanlar çok fitti vücudum. yeniden öyle olmak istiyorum :KK51:

en temeli yürüyüş ama :KK66: yavaş yavaş ben de ağırlaştırdım artık. önceden çok yürüdüm ben de :KK66:
üniversite zamanında bile spor sahasına gider bir saat yürürdüm. ve o zamanlar çok fitti vücudum. yeniden öyle olmak istiyorum :KK51:
kaç yasindasin.ben de 31 yaşıma kadar gayet fittim.50-52 kilo arasıydim.hareketliydim.ama sonra evlilik çocuk derken hareketsizlestim ve kilolar arttıkça arttı

kaç yasindasin.ben de 31 yaşıma kadar gayet fittim.50-52 kilo arasıydim.hareketliydim.ama sonra evlilik çocuk derken hareketsizlestim ve kilolar arttıkça arttı
anam yoksa 30a gelince daha da kilo mu alacağım :KK17: çok dikkat etmem lazım benim geleceğim parlak kilo konusunda
dikkat etmezsem alırım genetiğim müsait. gerçi daha 30a çok var ama tırstım bak

anam yoksa 30a gelince daha da kilo mu alacağım :KK17: çok dikkat etmem lazım benim geleceğim parlak kilo konusunda
dikkat etmezsem alırım genetiğim müsait. gerçi daha 30a çok var ama tırstım bak
tirsma canım ama şu da bir gerçek ki 30 undan sonra metabolizma yavaşlıyor sen baştan önlemini al.benim hayat tarzim da degisti. hareketsizlestim onun etkisi çok oldu.ustune hamilelik..durum bu

tesekkur ederiiim.ama çok zormus bu 10.000 adimi tamamlamak.bacaklarım fena agridi.kaç gundur de yapamadim.kardeşim yeni doğum yaptı. 1 gün evdeysem iki gün kardesimdeyim.bir sure de böyle devam edecek sanırım.ama tamamen bırakmayacagim her fırsatı değerlendireceğim.1 kasim da tartilip olculerimi aldım bakalım ne gibi değişiklikler olacak.ara da sıra da pes eder gibi olursam beni dürt olur mu :) gerçi ben de senin sayfani takip ediyorum motive olmak için.

bugün de 10.000 adım tamam

tesekkur ederiiim.ama çok zormus bu 10.000 adimi tamamlamak.bacaklarım fena agridi.kaç gundur de yapamadim.kardeşim yeni doğum yaptı. 1 gün evdeysem iki gün kardesimdeyim.bir sure de böyle devam edecek sanırım.ama tamamen bırakmayacagim her fırsatı değerlendireceğim.1 kasim da tartilip olculerimi aldım bakalım ne gibi değişiklikler olacak.ara da sıra da pes eder gibi olursam beni dürt olur mu :) gerçi ben de senin sayfani takip ediyorum motive olmak için.

bugün de 10.000 adım tamam
cidden mi ya çok güzel. yeni taze taze bebek sıcacık cennet kokuyordur şimdi :)
Allah analı babalı büyütsün. Güzel geleceği olsun inşallah.
Tamam ben dürterim merak etme. Bizim sayfalara da takıl :KK66:
Özellikle yesa yesa çok azimli onca işinin arasında gelip sporunu yapıyor bir de :KK66:

cidden mi ya çok güzel. yeni taze taze bebek sıcacık cennet kokuyordur şimdi :)
Allah analı babalı büyütsün. Güzel geleceği olsun inşallah.
Tamam ben dürterim merak etme. Bizim sayfalara da takıl :KK66:
Özellikle yesa yesa çok azimli onca işinin arasında gelip sporunu yapıyor bir de :KK66:
Çok teşekkür ederim.Sorma ya 2 gündür görmedim özledim keratayı :)
Takipteyim sizleri.Sonuçları merakla bekliyorum.
Bugün de 10.000 adım tamam

Çok teşekkür ederim.Sorma ya 2 gündür görmedim özledim keratayı :)
Takipteyim sizleri.Sonuçları merakla bekliyorum.
Bugün de 10.000 adım tamam
harikasın her gün 10.000 adımla insanda fazla kilo kalmazmış ve hastalıklardan korurmuş. işte şehir hayatı ve saçmalıklar yüzünden hareketsizlik tüm dünyayı sardı. doğal olarak kilo ve hastalıklar da yakamıza yapıştı.
bir yerde okumuştum köyde yaşayanlara adım sayarları vermişler. sabah erkenden 5 gibi kalkıyorlarmış tarlaya çalışmaya gidiyorlarmış ve erkenden de uyuyorlarmış akşam dokuz on gibi. ve adım sayarlarda en azı günde 20.000 adım çıkmış.
şimdi aradım nette ama bulamadım o yazıyı kaldırmışlar sanırım.

X