• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri simdi gelinliginiz nerede?

benimki kutusunda dolabın üzerinde duruyor. bazen çıkarıp bakarım. ama kızken 49 kilo ile diktirmiştim. şimdi 60 kiloyum.
kendimi hayatımda prensesler gibi hissettiğim o muhteşem en özel kıyafeti kimseye veremem. tam istediğim gibi olmasa da o gün peri kızları gibiydim.
ah canım lafı ağazımdan aldınyerimseniben,prenses gibi hissediyorsun o gün kendiniopuyorumnanaktan,bana kalsa ben har gün o tarz elbise giyerdim:kedi:,ama nerdeeeekaydirigubbakcemile3,benim de gelinliğim kutuda dolapta duruyorsositososito,pırıl pırıl,aslında biz hanımlar zaten peri ler bir bakımdazemuszemus,her kadının asil tarafı vara.s,elbette gelinlik çoook başka bir şeya.s ama biz resmen sinderellerar:asigim:,hem ev hanımı hem peri masallardan prensesiz:sm_cool:,bir tek kıafet değişik:roflol:,erkekler bizim kıymetini bilsinler:oklava::roflol:

bende aldığımdan beri en az 10 kere giymişimdir kaydirigubbakcemile5

daha düğün olmadan hevesimi aldım nerdeyse :D

bide hatunlar gelinliğin üstüne bolero arıyorum kullanır temizliğini ütüsünü yapar aynen iade ederim.

benim gelinliğim gardıropta duruyo . düğünden sonra ara ara komsumuzun kızları geldiğinde giyiolar bakıyolar cokda seviniyolar her genc kızın rüyası gelinlik ya bence herkesede çok yakısıyo.ben evlendiğimde 48 dim simdi ise 60 oldum aman masallah bana yaneeeee. kollarım bile kilo almıs olmuyo bea cokacimcoook cokacimcoook

2 parcaydı üstünü bu yaz temizlik yaparken attım altıda kayınvalidemde kalmıstı bilmem ne yaptı o atmamıstır kesin

eskiden almam kiralarım diyodum ama ozaman gelince öyle olmadı benim olmalı dedim aldım........şimdi dolapta bekliyo evet ama olsun benim için çok özel ve güzel ömür boyu saklamayı nasip eder allahım inşallah ..........

Vallah benimki kutuda killerde duruyo. Zaten etegime basmis yirtmislardi biraz mafoldumben
ama evlilik yildönümüzde tekrar giyip esime süpriz yapmak istiyorum sositososito

aynen benim gelinliğimde 3 yıldır dolapta bekliyor.daha temizletmedim bile...
ilk nişanlılığımda aldığım (kendim almıştım) gelinliğimi o dönemde evlenecek maddi durumları kötü olan tanımadığım bir çifte hediye etmiştim. o nedenle 2. si bende dolap bekliyor.

wallahi dayımın gelini giydi sonra ablamın eltisine verdik giysin diye orda da kaldı özledim yaa mafoldumben

2 tane gelinliğim vardı...Birisi annemin gelinliği diğeri kiralıktı....
Annemin olanı hala saklıyorum belki kızımda giyer ileride zemuszemus
Sandıkta bekliyor anlayacağınız...

ben kiralamıştım
düğünden sonra da annemin evine bırakmıştım
evime gelinlikle bile girmedim yani
şuanda kimbilir nerdedir?

dolabımda duruyor , zaman zaman çıkarıp bakıyorum.
o benim gelinliğim ,atmam , satmam , kimseyede vermem...
Bleki bencil diyebilirsiniz ama o benim en özel kıyafetimdi , başkası içinde öyle olmasını istemem

Back