• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri simdi gelinliginiz nerede?

giy tabe fantazi olsunsüprizzzzz

benim gelinliğimde çekyatın altında duruyor..benneyaptımki

ne fentezisi olm, bakıcez olicekmi diye, yoğusam dombili bişemi olmuşum. Ama kanımca az nefesimi tutarsam göbeğimi içime çekersem olursositososito

nikah tazelerkende giyebilsem o zamanlar 50 kiloydum şimdi arada 18 kilo fark var
saklıyoruz bakalımm bi gün kafam bozulur koyarım çöpee ama negüne kısmet bilmem

Yapma beee, 18 kilomu, nettin bacı sen:delphin:

bazanın altında ama bazen çıkarıyorum eşime süpriz yapıyorum onunda hoşuna gidiyo tabi:kedi:

benimki kiralıktı vallahi kim giydi bir daha bilemem ama benimkide üzerime göre yapılmıştı
kim bilir benden sonra kaç kişi giydi ama ilk giyen bendim dolapta yer kaplamasındansa kiralık daha iyi bence

bazanın altında duruyor 10 senedir.

Bu akşam bi giyiyim bakalım hala aynı ölçülerdemiyim.:delphin:

Denedim akşam gelinliği, çok rahat girdim içine:lepi::hooray:

Ama o zamanki zevkimi hiç beğenmedim. Gayet sıradan bir gelinlikmiş benimkide canım:dilcikar:

O zamanlar tabi "aman evleniyimde nolursa olsun" modundamıydım neydim:sm_confused:

düğünüm daha olmadı ama benim nişanlığım babanemin dolabında duruyor oda gelinlik gibi zaten
gelinliğimi götürmek istiyorum evime arada giyer gezerim hevesimi alamam 2-3 saaatte a.s.

ya cidden o gelinligi bulana kadar ne kadar ugrasiyorsun.

benim kuzenim evlendi, ya önce internetten arastirdik, sorna magaza magaz dolastik o yetmedi bütün illerdeki magzalari dolastik oda yetmedi ülkelleri tek tek tariyacakdiki....oda ne....annesinden bir firca....yarim senedir ne geziyorsun birsey bulamadinmi.... iste o sihirli sözcüklerden sonra bilgisayara oturdu begendiklerini kopyaladi ve bir gelinikcide bütün gün nasil bir gelinlik istedigini detali bir sekilde anlatti...valla o erdi muradina ama ben yaninda harap oldum...

simdi kizlar yani giycen gelinli enfazla 10 saat, degermi ya...sonra ya dolapda yada baskasinin üstünde....valla cidden bazen cikarin giyin gezin, yeme cikin sizi yeni evli sanip bedava ikramlar yaprlar :)

Biz çok iyi bir paraya satın aldık. Gelinlik şimdi elbise dolabının üstünde duruyor. tekrar giymem mümkün değil asla
aslında 450 gibi uygun fiyata satmayı düşünüyorum alıcı olursa.

bnm gelınlıgımde ozel dıkım harıka bır gelınlıkytı kendım tarıf etmıstım gelınlıgı oyle dıktırmıstım tam ıstedıgım gıbı olmada herkes cok begenmıstı . benden sonra yegenıme verdım gıydı
suan kendısı cekyatın altında...

benimde yatak odamda aklıma geldikçe gidip bakıyorum opuyorumnanaktan
kimseciklere veremem çok uğraştım onun tasarımıyla yerimseniben

benimki kutusunda dolabın üzerinde duruyor. bazen çıkarıp bakarım. ama kızken 49 kilo ile diktirmiştim. şimdi 60 kiloyum.
kendimi hayatımda prensesler gibi hissettiğim o muhteşem en özel kıyafeti kimseye veremem. tam istediğim gibi olmasa da o gün peri kızları gibiydim.

Bilmem ki nerde...ben kiralamıştım.yani ilk benim için dikildi,sonra iade ettim.iyiki de öyle yapmışım.satın almak çok anlamsız geliyor bana sonuçta bir kez giyilen bir kıyafet...sonra bide kocaman bir kutu evde saklayacak yer ara...

benim gelinlik tutkum var nedense :P evlenmek diil sadece gelinlik kaydirigubbakcemile3 o yüzden ben kesinlikle saklardım arada bir giyerdim evde evlilik yıldmnümüzde falankaydirigubbakcemile2

şekerler ben gelinlik arıyorum dolabınızda bazanızda duracağı hem sizin evinize 3 5 kuruş katkınız olsun hemde şu bacınız güzel bi spa otelinde balayı yapsın zaten giyer temizletir aynen iade ederim gelinlik arıyorum diye bi konu açtım ona bakarsanız

benim gelinliğimde çok güzeldi kınalıgımda ıkısınıde kıralamısttıkk

satın alsam napacaktım kı ıyıkıde kıralamısım:kahve:

Back