Gelinlik Modelleri simdi gelinliginiz nerede?

irmak_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2009
17
0
86
Almanya
kizlarr valla söyle gezinim diyorum ama zir pir su gelinlikere bakiyorum, valla nisanli degiilm sözlü degilim ufukta öyle birsey görünmüyor simdilik neyazikki...cünkü bunlara baktikca icim gidiyor yaa....ufff

ama aklima takilan, acyip güzell gelinliklere ne oluyor dügün sonrasi? gidip baskasinin dügünündede giyemessin ya :)

merak ediyorum..kizlarr napiyorsunuz siz o gelinlikleri...?

benim annem gelinligini bir kac sene sonra, yani 5 sene saklamis saklamis sandikta sonra yardim niyetinde evlenmek olan bir cifte vermis...ama yani bilmiyom senin o en güzel gününde tasidigin o günün hatirasi olan özel birsey...

evet kizlarr sizin gelinliginiz nerede? CADIARZU

şu an dolapta asılı.. aslında gerçekten yardıma muhtaç gelinlik alamamış birine vermek daha hayırlı satmak daha iyi düğün sonrası dünya borcun oluyor ... bazıları sakla çocuklarına gösterirsin diyor mesela ben annemin gelinliğini giyerdim hep bilmiyorum ama alındıktan sonra dolap beklediklerini biliyorum...

ben eve bile getirmedim,annemin evinde duruyor,onların evi daha geniş diye koymuştum oraya ayakkabıma varana kadar hepside orda bakalım daha nekadar beklicek

Ben kiralamıştım zaten evde kalabalık olmasın diye. şimdi nerede bilmiyorum kim bilir benden sonra kaç kişi giymiştir kaydirigubbakcemile3 simleri çok dökülüyordu evde olsaydı heralde hiç çıkarmazdım dolaptan.

bazanın altında duruyor yıllardır..
benden sonra 2 kişi giydi..
öylece duruyo..bi alan olsada versem

benimdiki de dolabın üstünde kutuda.
ama arasıra indirip arasıra dediğim 2-3 senede bir hala üzerüme oluyor mu diye
bakıyoruz. kızımın çok hoşuna gidiyo beni onun içinde görmek. 10 gn sonra 10 yılımız dolacak bi deneyeyim bakalım hala sığıyo muyum. gerçi daha 4 ay önce yeniden doğum yaptım sanmıyorum sığacağımı.

valla bende kiralayanlardanım...
evde acaip kalabalık olur die kiralamayı uygun gördm..iikide öle yapmışım

bazanın altında duruyor 10 senedir.

Bu akşam bi giyiyim bakalım hala aynı ölçülerdemiyim.

bende bilmiyorum nerede ama benim zevkime göre dikildi kiralamışdım sonrada arasıra diktirdiğim yerden geçerken bakıyorum fitrindemi kiralamışlarmı bazen menkenlere giydirilmiş görüyorum çok üzülüyorum ama evde dolap beklesinde istemediğim için satın almadım muhteşemdi :)

9 yıldır bazanın altında hiç denemedimde hala üstüme oluyomu diye
10. yılımda bi deniyim barii ama olmaz heralde
o zamanlar 38 beden giyen bi kızdım
şimdi 42 beden giyen bi kadınım

Kuru Temizlemeye verip tertemiz yaptirdikdan sonra tekrar kartonuna
koyup paketledik...simdi dolabin bi yerdinde paketli bi sekilde
duruyor hala....

yatagımın altında hurçta :))

tam ıkı ay sonra bır yıl olucak o zaman esıme suprız olarak gıyıcem :))

o zaman 34 ıdım sımdı 36 beden yıne de olur herhalde yıne de tam ustume oturmamıstı cunku..

ay cidden harika olur...böyle özel günlerde kocaciklara harika süpriz olur cidden...sana bol sansla o gün icin...

ya düsünüyorumda...benim o özel günümde giydigim gelinligi, hatiralar dolu gelinligi baskasinin üstünde görme dayanamam ya...ya o beni günümdü, benim anilarim olacak...ya gelinlik melinlik yok ufukte ama benim düsündüklerime bak :)

Sevalcik nikah tazeliycek heriflen, onu bekliyor zannımca

hakket ya niye saklarızki sanki bi daha giycez de.şakkıdı

nikah tazelerkende giyebilsem o zamanlar 50 kiloydum şimdi arada 18 kilo fark var
saklıyoruz bakalımm bi gün kafam bozulur koyarım çöpee ama negüne kısmet bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…