• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi eşimle ....

hamilesin yaniiiii:))allah bağışlasın vaktin varken bol bol gez bol bol uyu kendine vakit ayır zira doğumdan sonra bunlar uzun bir süre hayal olarak kalıyor:)))

evet canım 22 haftalık gezmek mı nerdeeee sıcaklardan cıkmıorkı artık son aylarda bı yerlere gıdelım dıoruz bakalım nasıp hayırlısyla hele bı eylul ekım olsnda

benim ilk bebişim düşük tehlikesı yüüznden işten ayrıldım allahım nerde warsa isteyen cümlemize nasip etsin insallah sanada versin canım ilaç felan kullanmadım düşük tehlıkesı olunca ınsallah saglıklı olur bundan snra

benim 15 aylık bir kızım var.ben onu kız diye doğurdum büyüdükçe içinden canavar çıktı:52:

hanımlar ben şimdilik kızımla ilgilenmek için ayrılıyorum.sohbet güzeldi sağolun.yanlız bizim konuştuklarımızla konu başlığı arasında bir bağlantı yok:9:bir ara yine denk getirir devam ederiz.öpüyorum tüm anneleri ve anne adaylarını ve de anne olmak isteyen herkesi:70:

Son düzenleme:
Back