• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şimdi eşimle ....

hulyabaskurt

Seni Bekliyoruz PAŞAMM:)
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.874
24
66
Zonguldak
saat 3 olmasını beklıyoruz :) sahur vaktı gelsınde yemek yıyelım dıye :) canım ya kucagına ufacık bilgisayarını almısda telefonuna muzik atıyor kıyamam yemek yıyelım de öyle uyuyalım dedik mınnettarım kocama benımle vakıt gecırdıgı için :) siz napıyonuz :):79:

ama ben şimdi eşime kızgınım aksam arkadaslarıyla gezmeye gidecekmş iftara benıde gelsın dedi yanı hanımlarıda götürelim dedi ama arkadasları bosveer erkek erkeğe dedi ben şimdi eşimle sorunluyum :)

sahurda yazacakmıssın yazmamıssın :) canın saolsun sahurda neler yapıyorsun :) kalkaması bana artık agır gelıyor mıdem cok yanıyor

yazmayı unutmuşum kusura bakma.uykulu uykulu aklımdan çıkmış.olsun şimdi yazarım.15 aylık kızım var tüm gün onun peşinde koşturmaktan okadar yorgun düşüyorum ki sahuru beklemek yerine saat 3 gibi kalkıyorum.yiyeceğim şeyleri hazırlıyorum ama canım hiç bişey yemek istemiyor gece gece.yinede zorla bişeyler yiyorum o sırada sahur programlarını izliyorum.bol bol su içip 4:30 gibi yatıyorum.banada kalkması zor geliyor ama kalkmadan da olmaz günler çok uzun.benimde yiyip yattım için midem ağrıyor kimi zaman oyüzden ağır şeyler yememeye çalışıyorum.yarısı gitti yarısı kaldı ramazanın biraz daha sabır gerek sanırım bize:)))sen her gece mi uyumadan sahuru bekliyorsun????nasıl dayanıyorsun???

ama ben şimdi eşime kızgınım aksam arkadaslarıyla gezmeye gidecekmş iftara benıde gelsın dedi yanı hanımlarıda götürelim dedi ama arkadasları bosveer erkek erkeğe dedi ben şimdi eşimle sorunluyum :)

eşine kızma o istemiş senide götürmeyi diğer arkadaşları kabul etmemiş eşleri.sende bugün tekbaşına iftar yap ne yapalım.eşim işinden dolayı haftada 2 kez eve geldiği için ben hep yalnız yapıyorum iftarımı sahurumu:))

yok ben hergece beklemıyorum arada bı beklıyorum canım uyumak ıstemeyınce bırde gunduzlerı bol bol ıstedıgım gibi yatıp kalkıyorum o yuzden gecelerı uyku tutmuyor bazen bende bebek istiyrum nasipse bakalım

bebeğin olduğu zaman istediğin gibi uyumak hayal oluyor.hatta benim cadı kızım şuan yanımda yazı yazmamı engelliyor:))inşallah sizinde dünya tatlısı bir bebeğiniz olur.kaç yıllık evlisiniz??sahurda yaz arada bende gündüzleri yazarım artık.böylece ramazanı bitiririz:)))

Son düzenleme:
eşim işte calısıor bende ona yemekler hazırlıorum basladım yapmaya nyse yarından sonra 1 hafta evde çok mutluyum evde olacagı ıcın

olur yazarım :) insallah nasip olur hayırlısı ile :) kıyamam ben ona yaa cok seker oluyolar 11 ay gecıyor su gibi buda gecerde işte bız aclık deyınce dayanamıyru bıraz :)

walla daha güselmiş evde oturmak otutukenden bebişi beklemek 3 ayım daha var rahat rahat uyuyabılcegım ondan sonrası bebişten zor dıorlar :) :49:

walla daha güselmiş evde oturmak otutukenden bebişi beklemek 3 ayım daha var rahat rahat uyuyabılcegım ondan sonrası bebişten zor dıorlar :) :49:

ne guzel ALLAH tamamına saglıkla erdırır insallah :) darısı bana artıkk bayramdan sonra deneyelım dıyoruz ama korkuyorum çünkü daha önce 3 düşüğüm oldu

hamilesin yaniiiii:))allah bağışlasın vaktin varken bol bol gez bol bol uyu kendine vakit ayır zira doğumdan sonra bunlar uzun bir süre hayal olarak kalıyor:)))

benim ilk bebişim düşük tehlikesı yüüznden işten ayrıldım allahım nerde warsa isteyen cümlemize nasip etsin insallah sanada versin canım ilaç felan kullanmadım düşük tehlıkesı olunca ınsallah saglıklı olur bundan snra

Back